Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Το πάρτυ… την 1η του Μάρτη

Απλά και τυχαία… Την ώρα που ο Φώτης Κουβέλης ήρθε για να ξεχρεώσει το πολιτικό… γραμμάτιο και – μεταξύ μας πιο σοβαρά – για να γλιτώσουμε τον… πόλεμο, σε μια κίνηση που η ντροπή και το συγγνώμη του Μπάμπη Βακαλόπουλου τα λέει όλα, συμβαίνει το εξής λίγο παραδίπλα…

Ο Γιούνκερ συναντάται με Ζάεφ και τον αποκαλεί… Μακεδόνα πρωθυπουργό. Και το θέμα της αλλαγής του συντάγματος των Σκοπίων που είναι και το βασικό και που… ονειρεύεται η κυβέρνηση (ως προαπαιτούμενο), πάει… άκλαυτο. Όλο… τυχαίως την προηγούμενη φορά την ημέρα του σόου της βουλής για τη Novartis η Μέρκελ συναντιόταν με τον Ζάεφ και τον «παρασημοφορούσε» ως Μακεδόνα (!!!) πρωθυπουργό και στην Ελλάδα… τύρβαζαν και απολάμβαναν το διχασμό.

Παράλληλα, στην… ατμόσφαιρα που μυρίζει… μπαρούτι, αναρχικοί κόβουν βόλτες στην Ερμού για… ψώνια, σπάνε καταστήματα ανενόχλητοι γιατί τελείωσε η… εκπτωτική περίοδος (;) και η αστυνομία συλλαμβάνει άσχετους… τουρίστες από τη Γερμανία. Ενώ, η Τουρκία φτιάχνει φυλάκιο… παραθερισμού δίπλα από τα Ίμια και η φρεγάτα της κάνει κρουαζιέρα – με νέο τουριστικό πακέτο – στα… νησιά μας.

Μέσα σε όλα, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ από την Καλαμάτα εμμέσως παραδέχεται πως δεν υπάρχει… ενοίκιο, αλλά… συμβόλαιο με την… καρέκλα και αναφέρει πως «…θα καταψηφίσουμε το ζήτημα της ονομασίας, αλλά δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση», ξεπερνώντας και την στάση… Καμμένου σε μια… μάχιμη αντίδραση για τα εθνικά κεκτημένα.

Και τέλος, η Πελοπόννησος μετρά τα… αρνητικ,ά αφού η διώρυγα του Ισθμού δεν θα… διανοιχτεί ακόμη.

Το… πάρτυ δεν έχει τελειωμό.

Καλημέρα και βαστάτε γερά…