Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Το IRONMAN μέσα από τα μάτια της εθελόντριας Νέλλης Κουβελάκη η οποία αψηφά τις επιθέσεις και πολιτεύεται με στόχο την προσφορά

Με επιτυχία έριξε αυλαία το IRONMAN 70.3 Greece, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χάρη στην πρωτοβουλία της εταιρείας «Ευ ζην» και φυσικά της Costa Navarino.

Η προετοιμασία των υπευθύνων για τη διεξαγωγή του θρυλικού αγώνα, γινόταν εδώ και αρκετούς μήνες με τη στήριξη των εθελοντών και… συνδετικό κρίκο την εθελόντρια και υπεύθυνη του πολυχώρου House by Phaos, Νέλλη Κουβελάκη, η οποία είναι και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα. Ακριβώς επειδή ασχολείται για πρώτη φορά με την Αυτοδιοίκηση, η κα Κουβελάκη όπως δήλωσε στον Best 97.3 δέχθηκε με το… καλημέρα, την πρώτη «επίθεση», αφού κάποιοι, ήθελαν να… καρπωθούν και αυτή την εκδήλωση, όμως όπως είπε, συνεχίζει χωρίς να πτοείται, έχοντας σα στόχο της, την προσφορά.

Ξετυλίγοντας το όραμα και τις προτεραιότητές της για το νομό, η κα Κουβελάκη στάθηκε στον τουρισμό, τονίζοντας την ανάγκη ουσιαστικής εκπαίδευσης, νέων κλινών και φυσικά των υποδομών και ειδικά των δρόμων, ενώ εστίασε στην επιχειρηματικότητα και όσα πρέπει να γίνουν για να μείνουν στο νομό, οι νέοι άνθρωποι.

Η Νέλλη Κουβελάκη, αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητά της, την οποία δεν αντιμετωπίζει ως άμεση ενασχόληση με την πολιτική, αλλά ως προσφορά όπως ανέφερε για μια ακόμη φορά, τονίζοντας πως ότι έχει πει μέχρι τώρα, το έχει κάνει.