Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Τρίδυμο στον πάγκο του ΑΟ Διαβολιτσίου -Τελείωσε η συνεργασία με Μαντζούνη

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας για τον Α Ο Διαβολιτσίου, όπου μέχρι πρότινος προπονητής ήτο ο  Αλέξης Μαντζούνης, αλλά μόλις 24ωρες πριν η ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας όχι με έναν αλλά με τρεις προπονητές.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
“Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Ματζούνη.
Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.
Α Ο Διαβολιτσίου”
“Η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου ανακοινώνει ότι ο Κώστας Παλαμάρας, ο Μιχάλης Φασουλής και ο Γιάννης Αντωνόπουλος θα αποτελέσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ´ εθνικής .
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους .
Α Ο Διαβολιτσίου”
Στα λοιπά αγωνιστικά θυμίζουμε ότι προ ημερών η ομάδα ανακοίνωσε τον Σταύρο Τσουλάκο: “Ο Α.Ο.Διαβολιτσίου ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Τσουλάκου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε την ΑΕ Μάνης για την συνεργασία της και τον δανεισμό του παίκτη. Καλωσορίζουμε τον Σταύρο και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”
Παράλληλα έστειλε ευχές για ανάρρωση στον τερματοφύλακα της ομάδας, Ιπποκράτη Δήμα ο οποίος τραυματίστηκε: “Ένα σοβαρό απρόοπτο επιφύλαξε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακάς μας Ιπποκράτης Δήμας,υπέστη κάταγμα στο πόδι και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται. Η διοίκηση της ομάδας,το τεχνικό επιτελείο,οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένεια του Α.Ο.Διαβολιτσίου ,εύχονται στον Ιπποκράτη ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σιδερένιος στην ομάδα μας.”