Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Τριπλέτα ανανεώσεων ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Λίγα 24ωρα πριν η ομάδα βόλεϊ γυναικών πάρει το δρόμο της επιστροφής για το ταραφλέξ, οι διοικούντες του Απόλλωνα Καλαμάτας ανακοίνωσαν τριπλέτα ανανεώσεων.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν με τον Μπάμπη Μυτσκίδη σταθερά στο τιμόνι και τους συνεργάτες του να αναλύουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε και την επόμενη σεζόν στην pre League βόλεϊ γυναικών ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, έγιναν οι πρώτες ανανεώσεις.

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της σεζόν που πέρασε πια, ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας, κόβοντας πολλά όνειρα στη μέση!

Ο φιλόδοξος Απόλλωνας θέτει γερές βάσεις για την επόμενη σεζόν προχωρώντας μεθοδικά στις πρώτες ανανεώσεις δίνοιντας εκ νέου τα χέρια με την 24χρονη ακραία Νίκη Κόλλια, η οποία θα φορέσει τη φανέλα για 4η χρονιά κι αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του Απόλλωνα.

Συνεχίζει επίσης η 29χρονη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη με το γεμάτο παλμαρέ και τη συμμετοχής σε εθνικά πρωταθλήματα με Παναθηναϊκό, Ιωνικό, Ηλιούπολη, Βριλήσσια, Πανναξιακό, Ηλυσιακό και Αμαζόνες. Οι συνθήκες δεν της επέτρεψαν πέρυσι να αγωνιστεί καθώς το πρωτάθλημα ματαιώθηκε, έτσι φέτος φιλοδοξεί να προσφέρει τα μέγιστα.

Τέλος, ανανέωσε η φερέλπιδα μεσσήνια 17χρονη κεντρικός Ειρήνη Σακελλαρίου.

Εντός των ημερών αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις τόσο σε επίπεδο ανανεώσεων όσο και νέων αποκτημάτων, αρκετά εξ αυτών με μεγάλη εμπειρία, από τους διοικούντες που επιδιώκουν να ολοκληρώσουν το εφετινό παζλ εγκαίρως ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας

Αγωνιστικά, τη Δευτέρα η γυναικεία ομάδα θα μπει στο γήπεδο, ενώ σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις των νεανίδων και κορασίδων.