Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Υπάλληλος ζαχαροπλαστείου οδήγησε δύο ώρες για να πάει τούρτα σε γιατρό

Η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη των ανθρώπων προς τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού αποτυπώνεται σε περιστατικά όπως το ακόλουθο.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Ο Μαρκ Ζίμερμαν είναι γιατρός, πνευμονολόγος που εργάζεται σε ΜΕΘ και νοσοκομεία του Νιου Τζέρσεϊ. Πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και έτσι, η σύζυγός του θέλησε να του κάνει έκπληξη με μία τούρτα-παγωτό, όπως έκανε κάθε χρόνο. Όλα, όμως, τα ζαχαροπλαστεία ήταν κλειστά λόγω του lockdown. Όσα ήταν εντός εμβέλειας εφικτής παράδοσης τουλάχιστον. Το πρώτο που βρήκε ανοιχτό στο διαδίκτυο ήταν στη Νέα Υόρκη.

Η Τέρι, όπως είναι το όνομά της, τηλεφώνησε και ρώτησε αν ήταν εφικτό να της στείλουν την τούρτα-παγωτό μέσω κάποιου φορτηγού που θα τη διατηρούσε παγωμένη. Η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου, της είπε πως δεν διαθέτουν τέτοια υπηρεσία στις παραδόσεις τους. Όταν, ωστόσο, η Τέρι της είπε την ιστορία της, τότε η 19χρονη Φάρελ Σέφερ, συγκινημένη, υποσχέθηκε να οδηγήσει η ίδια μέχρι το σπίτι τους για να της μεταφέρει την τούρτα.

Έτσι και έγινε, με τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου μάλιστα να στέλνει την τούρτα δωρεάν και εκ μέρους το προσωπικού να γράφει και ένα γράμμα που τη συνόδευε, θέλοντας να ευχαριστήσουν την προσφορά του γιατρού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Το γράμμα που συνόδευε την τούρτα

www.news247.gr