Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Χαρίτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χάσει στις εκλογές – Τι είπε για τις προσλήψεις και τις χρηματοδοτήσεις

Στην σφοδρή κριτική του Μάκη Βορίδη απάντησε ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

«Άκουσα  τον κ. Βορίδη να μιλά για συνωμοσίες και  πράξεις που έρχονται από κέντρα εξουσίας. Τίποτα δεν ισχύει από αυτά κ. Βορίδη τα πράγματα είναι πιο απλά.
Άνθρακες ο θησαυρός για την τροπολογία όσον αφορά τα κολλήματα. Υπάρχει ο Νόμος του  2014 του κ.Σαμαρά που έγινε σε αυτή την αίθουσα πριν από πέντε χρόνια. Εκείνη η αλλαγή συνιστούσε συνολική αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών. Μην λέτε λοιπόν  ότι αυτά δεν έγιναν ποτέ και πουθενά.
Εμείς καταργούμε το κόλλημα γιατί το  κόλλημα δεν ισχύει για  τις αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν ισχύει και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.»

Μάλιστα ο κ. Χαρίτσης ανέφερε στον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας ότι το κόμμα του θα εκπλαγεί δυσάρεστα από το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Μιλήσατε για τη συντριβή που επέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τις δυνάμεις που είναι στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σας συνιστώ να μην εξοφλείται συντριβή  δείτε τι δηλώνουν ακόμα και σήμερα αυτοδιοικητικοί παράγοντες που πρόσκεινται στο δικό σας πολιτικό χώρο.
Δείτε τι λένε για την πολιτική που ασκούμε για τις προσλήψεις και τις χρηματοδοτήσεις και θα καταλάβετε ότι τα σενάρια περί συντριβής θα έχουν μία δυσάρεστη έκπληξη για σας».