Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Ψαρόσουπα κέρασε ο Νίκας τον πανικόβλητο Τατούλη

Η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη μπορεί να γύρισε την πλάτη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο και τον Γερμανό Πρόεδρο Σταϊνμάιερ κατά την προχθεσινή επίσκεψή τους στη Μεσσηνία και την Καλαμάτα, κάτι που έκανε και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας για το αλιευτικό του Μαράθου, επέλεξε ωστόσο να παραστεί με όλους όσους της έχουν απομείνει στη Μεσσηνία, στην Γιορτή Ψαρόσουπας στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Ο κ. Τατούλης επιβεβαιώνοντας ότι δεν χάνει τελευταία γιορτή και πανηγύρι, συνοδευόμενος από το δίδυμο Νικολάκου – Μπούζα και τον εκλεκτό του πρώην Υφυπουργού Γιάννη Λαμπρόπουλου, Γκούνη, επιχείρησε να “ψαρέψει” εντός έδρας στα… νερά του Δημάρχου Καλαμάτας και υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Μάλιστα εκείνο που διεφάνη είναι ότι χρησιμοποιήθηκε η Γιορτή αλλά και ο “Αίολος” για πολιτικούς λόγους, με τον Χάρη Βγενή -ο οποίος διατηρεί κάκιστες σχέσεις με το Νίκα- να αφαντάρει τον κ. Τατούλη και τη συνοδεία του.

Πάντως εκείνο που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως είναι ο έκδηλος πανικός της περιφερειακής αρχής Τατούλη που μπροστά στις εξελίξεις και στη δυναμική που αναπτύσσει καθημερινά σε όλη την Πελοπόννησο ο Παναγιώτης Νίκας προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί, να διασωθεί πολιτικά, με την απουσία έργων να είναι αισθητή και την παροχολογία 7 μήνες πριν τις εκλογές να την αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης.

Πάντως ο Νίκας ως καλός οικοδεσπότης κέρασε ψαρόσουπα τον Τατούλη!