Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Όλα τα δεδομένα για την 6η θέση και την πρόκριση στα play off στη Super League 2

Η 6η θέση και η πρόκριση στα play off θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Ο Γ.Σ. Διαγόρας πέτυχε τη σπουδαία νίκη που ήθελε κόντρα στα Τρίκαλα (2-0) και επέστρεψε στην 6η θέση της Super League 2, με την Παναχαϊκή όμως να υποδέχεται σήμερα τον Εργοτέλη για την 21η αγωνιστική της Super League 2. Όλα τα δεδομένα για την έκτη θέση και την πρόκριση στα πλέι-οφ, που θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Οπότε πάμε στα σενάρια, που σχετίζονται αρχικά με το ματς Παναχαϊκή- Γ.Σ. Εργοτέλης.

ΑΝ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Θα προσπεράσει τον Διαγόρα (31 έναντι 30) και τα πάντα θα κριθούν στο φινάλε… Στο ενδεχόμενο αυτό, ο «γηραιός» θα χρειαστεί καλύτερο αποτέλεσμα από τους Πατρινούς στο φινάλε. Δηλαδή αν η Παναχαϊκή ηττηθεί στη Ξάνθη, ο Διαγόρας θέλει μόλις ένα βαθμό στην Άρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης για να τερματίσει έκτος. Αν η Παναχαϊκή πάρει ισοπαλία στη Ξάνθη, ο Διαγόρας θα πρέπει να κερδίσει. Αν οι Πατρινοί κερδίσουν στη Ξάνθη, ότι και να κάνει ο «γηραιός» στην Άρτα, θα είναι μάταιο, αφού θα τερματίσει 7ος.

ΑΝ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα για τον Διαγόρα… Για παράδειγμα, αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο ο Διαγόρας θα είναι στο +1. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν χάσει ο Διαγόρας στην Άρτα και η Παναχαϊκή δεν κερδίσει, τότε ο «γηραιός» θα προκριθεί στα πλέι-οφ. Στην περίπτωση που οι Πατρινοί χάσουν, τότε ο Διαγόρας θέλει μόλις ένα βαθμό στην Άρτα, ώστε να είναι 6ος, ακόμη κι αν κερδίσει η Παναχαϊκή στη Ξάνθη.

*Να θυμίσουμε ότι ο Διαγόρας υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Παναχαϊκή, αφού κέρδισε στην Πάτρα με 1-0, ενώ στη Ρόδο το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1.

*Ο Γ.Σ. Εργοτέλης θέλει ένα βαθμό στα δύο τελευταία του παιχνίδια σε Πάτρα ή Λάρισα για να είναι και μαθηματικά στα πλέι-οφ και να μην εξαρτάται από τους άλλους.

*Τα Χανιά θέλουν δύο βαθμούς στα δύο τελευταία ματς (εντός αύριο με Απόλλωνα Λάρισας και εκτός με Ιωνικό) για να είναι σίγουρα στα πλέι-οφ. Αν κερδίσουν αύριο, προκρίνονται και μαθηματικά.

πηγη