Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Όλα όσα έγιναν στην επίσκεψη Χαρδαλιά – Ο σχεδιασμός για την υποδοχή τουριστών, η αντιπυρική προστασία και η “καυτή συνεδρίαση” (video)

Η Ελλάδα ανοίγει σταδιακά τα σύνορά της στον τουρισμό και ο όλος σχεδιασμός μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που πρόκειται να υποδεχθεί πτήσεις από το εξωτερικό από τις 3 Ιουλίου και έθεσε τις προτεραιότητες για στοχευμένους ελέγχους που πρόκειται να εξελίσσονται για τον έλεγχο της κατάστασης με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Θα μείνουμε στα της επίσκεψης Χαρδαλιά που είχε και άλλα… θέματα. Και ένα από αυτά η πολιτική προστασία και τα όσα βγήκαν σχετικά με τον σχεδιασμό που βρίσκεται σε υλοποίηση. Ο αρμόδιος Υφυπουργός στάθηκε στα όσα ήδη έχουν προγραμματιστεί, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν – κυρίαρχα βάσει της αγωνίας που σημειώθηκε – στην αντιπαράθεση με τον πρώην Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Καπέλιο.

Όπως είδατε και από την κατάληξη, η κατάθεση της αγωνίας ήταν το κύριο σημείο, με την σύσκεψη πάντως να έχει και άλλα μέτωπα. Κυρίαρχο εκείνο της οικονομίας και της επόμενης ημέρας στις επιχειρήσεις, με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και διάφορα άλλα σημεία να επισημαίνονται στον Υπουργό από τους φορείς και τις τοπικές αρχές.