Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Όλα όσα έγιναν στο φετινό Burger festival – Μπέργκερ που δεν χώραγαν στο στόμα, ιδιαίτεροι συνδυασμοί και όμορφες παρουσίες

Δεν ξέρουμε τι έκανες και που ήσουν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο…. το ΣΚ που πέρασε έγινε του ΜΠΈΡΓΚΕΡ στο κέντρο της Αθήνας.

Κι αυτό γιατί οι Αθηναίοι είχαν προετοιμαστεί από καιρό για την «γιορτή» του μπέργκερ που έλαβε χώρα στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι.

Μάλιστα η σελίδα του Burger Festival στο Facebook είχε πρωτόγνωρη ανταπόκριση, καθώς περισσότερα από 7.000 άτομα δήλωσαν πως θα έδιναν το «παρών».

Μικροί μεγάλοι λοιπόν πήραν τις παρέες τους, τα παιδιά τους, τους γονείς τους ή και κανέναν και πήγαν μία λαχταριστή βόλτα στο Γκάζι όπου το καλοψημένο μπιφτέκι μύριζε από μέτρα μακριά.

Παρά τις μεγάλες ουρές που σχηματίστηκαν και τη μεγάλη ζήτηση σε κάποια στέκια… με λίγη η υπομονή δεν έμεινε κανείς παραπονεμένος.

Άλλωστε οι επιλογές εκτός από πολλές, ήταν διαφορετικές και ιδιαίτερες.

Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς – vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef, το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν είπε «δεν θα φάω, κάνω δίαιτα» μόλις έφτασε στο φεστιβάλ.

Οπως ήταν φυσικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε το Instagram των περισσότερων Αθηναίων γέμισε με μπέργκερ, ενώ πολλές ήταν οι φωτογραφίες που μας έκαναν να μας τρέξουν τα σάλια.

Βέβαια να πούμε πως υπήρξαν και κάποια μικρά παραλειπόμενα στην γιορτή του burger, καθώς μία  ακτιβιστική ομάδα vegan, έκαναν έφοδο με ντουντούκες και πανό, φωνάζοντας κατά της εκμετάλλευσης των ζώων.

Πηγή:  iefimerida.gr