Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

2-1 έληξε το οικογενειακό δίτερμα της Καλαμάτας

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, καλώς εχόντων των πραγμάτων και κορωνοϊού επιτρέποντος, η ομάδα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία της.

Εχθές ο Νίκος Αναστόπουλος τσέκαρε την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του ρίχνοντας στη μάχη δυο ομάδες σε οικογενειακό δίτερμα που έγινε στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας, αφού όπως δήλωσε στο best πως δεδομένης της συχνότητας των αγώνων (δυο κάθε εβδομάδα) στόχος του είναι να έχει δυο ομάδες ισάξιες και ισοδύναμες ώστε να μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή και να φέρνουν σε πέρας τις αποστολές που έπονται.

Η εικόνα του διτέρματος ήταν θετική για το σύνολο των ποδοσφαιριστών, σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν μπορεί να ειπωθεί πως η ομάδα έχει μόνον αυτές τις δυνατότητες.

Στα αγωνιστικά δυο γκολ πέτυχε ο Μαρκόφσκι στο 11΄ και 74΄ για την ομάδα των «λευκών», ενώ το γκολ της ομάδας των «μωβ» πέτυχε ο Φελίπε με πέναλτι που κέρδισε ο Ηλιόπουλος στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αγωνίστηκαν οι :

«ΜΩΒ»: Αραμπατζής, Τσελεπίδης, Γκαλίτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ράντι, Καρούτης, Νασιόπουλος, Γουέσλει, Ηλιόπουλος, Μουζάκης, Φελίπε. και Σερπάνος.

«ΛΕΥΚΟΙ»: Ταΐρης, Μπακαγιόκο, Αναστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Δρούγας, Σουμπίνιο, Σαλίν, Παπατόλιος, Κέρι, Μαρκόφσκι, Αλεξόπουλος.

Σ.Τρ.