Τετάρτη
28
Φεβρουάριος
TOP

2 κύπελλα και 3 μετάλλια για τους αθλητές του Ευκλής Cycling Team στον “45ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας”

Μια ακόμη αποστολή έφεραν σε πέρας με επιτυχία οι αθλητές της ομάδας, Ευκλής Cycling Team που την Κυριακή (26/3) συμμετείχαν στον 45ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας.

Δέκα αθλητές από την ποδηλατική ομάδα του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” έτρεξαν σε ένα από τους ιστορικότερους αγώνες της Ελλάδας, που διοργανώνει για 45 συναπτά έτη ο Π. Ο. Πατρών με την επωνυμία ”45ος Ποδηλατικός Γύρος Θυσίας”, οι οποίοι είχαν καλή αγωνιστική παρουσία και επέστρεψαν με 2 κύπελλα και 3 μετάλλια.

Για ακόμη μια φορά ο Βασίλης Μυστριώτης βρέθηκε στην 1η θέση του βάθρου, στο γκρουπ των 65+ ετών.
Στη 1η θέση των 35-39 ετών βρέθηκε και ο Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Φίλιππος Λυριντζής, ενώ ήταν και 8ος στη Γενική Κατάταξη.
Εξαιρετική εμφάνιση και απ’ τον Μπάμπη Γκουλούση που κατέκτησε τη 2η θέση στο πολύ ανταγωνιστικό γκρουπ των 40-44 ετών. Τη κατηγορία αυτή συμπλήρωσαν ο Γιώργος Πολυπαθέλλης,  με πολύ καλή εμφάνιση τερμάτισε 13ος και Φώτης Γκόνης 37ος.
Στο ηλικιακό γκρουπ των 50-54 ετών ο Πάνος Βεργετόπουλος τερμάτισε 12ος, ο Ανδρέας Γκότσης 15ος, ο Νίκος Ρήγας 17ος και ο Δημήτρης Καούνης 20ος, στην πρώτη του εμφάνιση του με την ομάδα μας.
Τέλος στους 55-59 ετών ο Γιώργος Κλείδωνας τερμάτισε 11ος.
   Όπως μας δήλωσαν οι αθλητές ο αγώνας αυτός των 100 χλμ., εκτός από το αγωνιστικό μέρος έχει και έναν συμβολικό χαρακτήρα καθώς είναι αφιερωμένος στους Αγωνιστές της Επανάστασης του 1821, με εκκίνηση από την Πάτρα και τερματισμό στην Ι. Μ. Αγίας Λαύρας, ενώ θεωρείται και ένας από τους πιο δύσκολους από πλευράς διαδρομής.
Αγωνίστηκαν πάνω από 320 αθλητές από 48 αθλητικά σωματεία της Ε.Ο.Π