Κυριακή
23
Ιούνιος
TOP

22ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας: Αλλαγή διαδρομών των γραμμών του αστικού ΚΤΕΛ μέχρι τη λήξη του αγώνα

Αλλαγή διαδρομών των γραμμών του αστικού λεωφορείου από τις 18:00 έως τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα δρομολόγια: 
Η γραμμή 1
Από ΚΤΕΛ προς Φιλοξένια θα διέρχεται από τις οδούς Νέδοντος – Κιλκίς – Αρτέμιδος – 23 ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Χρ. Θέμελη – Φάριος – Φαρών – Κρήτης – αναστροφή Καρακούση.

Από Φιλοξένια προς ΚΤΕΛ θα διέρχεται μέσω των οδών Καρακούση – Κρήτης – Φαρών – Όλγας – Ακρίτα – Παλαιολόγου – Μητρ. Μελετίου – Υπαπαντής – 23 ης Μαρτίου – Νέδοντος – Σπάρτης.
Η γραμμή 2 από Φιλοξένια προς Νοσοκομείο θα διέρχεται μέσω των οδών Μητρ. Μελετίου Υπαπαντής – 23 ης Μαρτίου – Νέδοντος – Κιλκίς – Αρτέμιδος – Κλαδά – Νέδοντος – Κιλκίς.
Η γραμμή 8 θα διέρχεται μέσω των οδών Ακρίτα – Βασ. Γεωργίου – Φαρών – Βασ. Όλγας – Ακρίτα.
 Η αφετηρία / στάση ανταπόκρισης επί της οδού Κεφάλα μεταφέρεται στη στάση «Κεντρικό Πάρκινγκ» της οδού Νέδοντος.
Το τέρμα των γραμμών 2 και 7, αντί του «Φιλοξένια» θα γίνεται στο ύψος του ξενοδοχείου «Φωτεινή» επί της οδού Μάνης.
Τη δημιουργία προσωρινών στάσεων για το αστικό λεωφορείο στην οδό Φαρών στο ύψος των διασταυρώσεων με την οδό Μαυρομιχάλη, την οδό Λακωνικής και την οδό Π. Καίσαρη.
Τη δημιουργία προσωρινών στάσεων για το αστικό λεωφορείο στην οδό Κρήτης στο ύψος της διασταύρωσης με την Εθνικού Σταδίου, στην οδό Κρήτης στο ύψος της διασταύρωσης με την Αύρας και πλησίον της διασταύρωσης Ναυαρίνου και Καρακούση.
Επισημαίνεται ότι:
Η έναρξη και λήξη των απαγορεύσεων κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται σταδιακά και σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες
Υπάρχουν εθελοντές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας σε πολλά σημεία, ωστόσο στις σημαντικές διασταυρώσεις (Κρήτης – Αύρας, Αριστομένους – Σόλωνος, κυκλικός κόμβος Λυκούργου, κ.λπ.) πρέπει να υπάρχει παρουσία της Αστυνομίας ή/και Λιμενικού για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Υπάρχει «σκούπα» για τον αγώνα, με εκκίνηση το «Φιλοξένια» δύο ώρες μετά την έναρξη του αγώνα.