Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

30 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου το 7ο Τουρνουά Γιάννης Μπουσούνης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαματας

Για έβδομη χρονιά ο ΑΟ Καλαμάτα 80 τιμά τη μνήμη ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη και πάθος τον σύλλογο και τη μεσσηνιακή πετοσφαίριση. Ενός δικού του ανθρώπου που άφησε  ανεξίτηλο το στίγμα του στα αθλητικά δρώμενα της Μεσσηνίας. Η μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη θα τιμηθεί και φέτος με κάθε τιμή από τον σύλλογο που ο ίδιος αγάπησε και έβαλε το λιθαράκι για να βρίσκεται σήμερα εκεί που του αξίζει.

Στο εφετινό τουρνούα έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του ο Παναθηναϊκός ενώ αναμένεται η ανακοίνωση δυο ακόμη ομάδων βόλεϊ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 7ου τουρνουά βόλεϊ ανδρών “Γιάννης Μπουσούνης”.
Το τουρνουά μας θα πραγματοποιήθει το Σαββατοκύριακο 30/9-1/10 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαματας
Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:
•Σάββατο 30/9
17.00 Α’ Ημιτελικός
19.30 Β´ Ημιτελικός
•Κυριακή 1/10
14.00 Μικρός Τελικός
17.00 Μεγάλος Τελικός
Απονομές
Η είσοδος στους αγώνες του τουρνουά θα γίνεται με την αγορά εισιτηρίου ημέρας η με την επίδειξη της κάρτας ελευθέρας εισόδου που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.
Για ακόμα μια χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς μας που μας παρέχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο αναμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, αντάξιο με το όραμα του τιμώμενου προσώπου για το άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη της Καλαμάτας.