Παρασκευή
12
Ιούλιος
TOP

50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: 30-31 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καλαμάτας

Με σύνθημα «Γραφούμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο – Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!», το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του στις περιοχές της Αθήνας όπου πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 30-31 Αυγούστουσε νέο χώρο, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Θα περιλαμβάνει συναυλίες και γλέντια από ερασιτεχνικά και τοπικά συγκροτήματα, συζητήσεις, εκθέσεις και αφιερώματα.

Θα πραγματοποιηθούν μεγάλες συναυλίες από τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Και από τον Δημήτρη Μπάση το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ, καλούμε τους χιλιάδες φίλους και φίλες από όλο τον Νομό Μεσσηνίας, που σε όλη αυτή την μακρόχρονη διαδρομή του, συνέβαλαν με την προσωπική τους εργασία, την προσφορά και δράση στην λειτουργία του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, και έχουν στην κατοχή τους κάποιο αρχείο όπως παλιά αφίσα, εισιτήρια, φωτογραφίες κ.ο.κ., να παραχωρήσουν αντίγραφα αυτών των αρχείων στο Τ.Σ. Μεσσηνίας της ΚΝΕ, με σκοπό όλα αυτά τα αρχειακά υλικά να εκτεθούν κατά την διάρκεια του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στην Καλαμάτα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721026512 ή 6979904855, Σπύρος Διασάκος

Email Επικοινωνίας: [email protected]knepelop@gmail.com