Δευτέρα
22
Ιούλιος
TOP

6η ΥΠΕ – 20 νέα ασθενοφόρα παραδόθηκαν σε υγειονομικές μονάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής των 20 νέων ασθενοφόρων της 6ης ΥΠΕ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (14 Νοεμβρίου 2022), στο χώρο εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα.
Πρόκειται για 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα για την ασφαλή και ταχεία διακομιδή των ασθενών, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες στα Κέντρα Υγείας Αγίου Νικολάου, Αρεόπολης, Άστρους, Βλαχιώτη, Γυθείου, Δημητσάνας, Κρανιδίου (2), Κυπαρισσίας (2), Λεωνιδίου, Λυγουριού, Μεγαλόπολης, Μελιγαλά, Μολάων (2), Νεάπολης, Τροπαίων (2) και Γκούρας.
Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, σε όλους όσοι εργάστηκαν αδιάλειπτα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και σήμερα τα ασθενοφόρα να βρίσκονται στη διάθεση των συμπολιτών μας, κυρίως της υπαίθρου. Επίσης, ο κ. Καρβέλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την άψογη συνεργασία και για την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων.
Στη σημερινή τελετή παράδοσης παραλαβής, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Περικλής Μαντάς, Νεοκλής Κρητικός, Κώστας Κόλλιας, Μίλτος Χρυσομάλλης, Κώστας Βλάσσης, Γιάννης Ανδριανός, οι οδηγοί και τα μέλη των πληρωμάτων των 20 ασθενοφόρων.