Παρασκευή
27
Σεπτέμβριος
TOP

Κούπες με το έμβλημα και στίχους από τον ύμνο του Εθνικού Μελιγαλά

Ημέρες γιορτινές και παράξενες, αφού άλλοτε τέτοια εποχή το πρωτάθλημα ήταν ακόμα σε εξέλιξη και οι ομάδες σιγά σιγά όδευαν προς τα τελευταία ματς πριν την ανάπαυλα των γιορτών ώστε να επιστρέψουν ξανά στη δράση τον Γενάρη. Όμως ο κορωνοϊός τα… ‘φερε αλλιώς και ύστερα από μόλις επτά αγωνιστικές η δράση σταμάτησε και έκτοτε επικρατεί κλίμα αμφιβολίας για το πότε τελικά οι ομάδες θα ξαναπατήσουν χορτάρι… Προφανώς αυτό θα συμβεί από το νέο έτος…. αλλά πότε ακριβώς ουδείς γνωρίζει ακόμα με σιγουριά. Έως τότε οι ομάδες, προσπαθούν να κρατηθούν με ατομικά και ανά μικρά γκρουπ προγράμματα φυσικής κατάστασης για μια… υποτυπώδη συντήρηση.

Όσο για το οικονομικό…. αυτό σίγουρα έχει δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα. Δεν είναι λίγα τα αθλητικά σωματεία που σιγά σιγά φαίνεται να εξαντλούν τις όποιες δυνάμεις είχαν κατορθώσει να εξασφαλίσουν κατά το παρελθόν. Κοινώς για πολλούς το ταμείο είναι μείον!

Εδώ, λοιπόν, οι κινήσεις που κάνουν την διαφορά και δείχνουν τον δρόμο είναι αυτές που οφείλουμε να αναδείξουμε. Σε μια τέτοια μια κίνηση, ικανή να φέρει πιο κοντά τους φιλάθλους με την αγαπημένη τους ομάδα, προχώρησε η διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά προωθώντας διαφημιστικά προϊόντα με το έμβλημα και στίχους από τον ύμνο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ετοίμασε κούπες με το έμβλημα και στίχους από τον ύμνο του Εθνικού Μελιγαλά καλώντας τον φίλαθλο κόσμο να τις αποκτήσεις ενισχύοντας παράλληλα τον σύλλογο τον δύσκολο αυτό καιρό.

«Ενισχύστε την ομάδα αγοράζοντας μια κούπα και πιείτε ένα ζεστό καφέ διαβάζοντας στίχους από τον αγαπημένο ύμνο μας.

Μπορείτε να την παραγγείλετε με ένα απλό μήνυμα στην σελίδα μας ή στο  6972919891. Επίσης οι κούπες της ομάδας όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα του συλλόγου μας θα διατίθενται  από το κατάστημα: Céntro18 στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.»

Μια πρωτοβουλία που αξίζει επαίνους καθώς δείχνει την αγάπη των ίδιων των ανθρώπων που πλαισιώνουν την ομάδα, ώστε ο Εθνικός να σταθεί όρθιος τους δύσκολους αυτούς καιρούς…