Παρασκευή
27
Σεπτέμβριος
TOP

Σε κλίμα σύμπνοιας η τηλεδιάσκεψη των προέδρων της Γ΄ Εθνικής

Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας έγινε νωρίτερα σήμερα η τηλεδιάσκεψη προέδρων και εκπροσώπων των δεκατριών σωματείων του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, κατά την οποία στο τραπέζι τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους συλλόγους, με έκδηλη βεβαίως την ανησυχία όλων για το αύριο! Κατά πόσον δηλαδή η κατηγορία θα μπορέσει να παραμείνει «ζωντανή» μετά το τέλος αυτής της κατάστασης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης που διήρκησε περίπου τρεις ώρες, βρέθηκε η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, οι αντοχές των παραγόντων που φέτος δαπάνησαν αρκετά ή και πολλά χρήματα για να ενισχύσουν τις ομάδες τους θέτοντας συγκεκριμένους στόχους, δίχως ωστόσο έσοδα, αφού τα πρωταθλήματα έγιναν -για όσο έγιναν -χωρίς φιλάθλους κι άλλα ζητήματα.

Κατατέθηκαν συγκεκριμένες απόψεις και προτάσεις που εντός των ημερών θα συμπεριληφθούν σε κοινή επιστολή και των δεκατριών ομάδων του 9ου ομίλου η οποία θα αποσταλεί στην ΓΓΑ και στην ΕΠΟ. Επιστολή με τις θέσεις και τα αιτήματα των συλλόγων που έχουν ως βασικό ζητούμενο την ύπαρξη της τρίτης εθνικής ως κατηγορίας που μετά από πολλά χρόνια κρίσης δέχεται ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα λόγω του κορωνοϊού και του γενικού απαγορευτικού.

Παράλληλα θα συζητηθεί συνάντηση με τους προέδρους των κατά τόπων Ενώσεων ώστε να συνδράμουν κι αυτοί στον αγώνα των σωματείων.

Σ.Τρ.