Σάββατο
28
Σεπτέμβριος
TOP

Το Σάββατο το καθιερωμένο φιλικό ποδοσφαιρικό ραντεβού των παλαιμάχων Καλαμάτας και Ικάρου Ν. Ιωνίας

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων ποδοσφαιρική «Π.Σ. Καλαμάτα» διοργανώνει το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού «Σταύρος Παπαδόπουλος» τον θεσμοθετημένο από το 2002 ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα με την ομάδα του Ικάρου Νέας Ιωνίας, στα πλαίσια των καθιερωμένων φιλικών συναντήσεων τον Ιούνιο στην Καλαμάτα και το Φθινόπωρο στην Αθήνα.

Ο αγώνας διεξάγεται χάριν στις άριστες φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει τα δυο σωματεία από το 1973 που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο γήπεδο της νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο παιχνίδι έγραψε ρεκόρ προσέλευσης θεατών το οποίο κρατά ακόμα και σήμερα σε επίπεδο αγώνων Β΄ Εθνικής κατηγορίας καθώς οι φίλαθλοι είχαν αγγίξει τις 40.000 εντός του γηπέδου και πάνω από 20.000 εκτός αυτού.

Την ίδια χρονιά η Μαύρη θύελλα κατέκτησε την άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Όπως αναφέρονται στο σχετικό δελτίο Τύπου – κάλεσμα, κλείνοντας ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κύκλο, η νεότερα γενιά των παλαίμαχων, έχοντας ως πρότυπο εκείνη τη γενιά, τα παιδιά του αείμνηστου Λυκούργου Γαϊτανάρου, θα τιμήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλα στην ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α΄ εθνική, ως αναγνώριση των όσων προσέφεραν στον σύλλογο.

Από τους προπονητές της ομάδας παλαιμάχων Νίκο Μουλατσιώτη και Νικήτα Παπανικολόπουλο καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να παρευρεθούν στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος» στις 6 μ.μ.