Πέμπτη
19
Σεπτέμβριος
TOP

Ι. Χατζηθεοδοσίου «Δεν υπάρχει ένα μέτρο που να εφαρμόζεται αύριο το πρωί» (video)

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις για τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ. Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης BEST τόνισε πως «Ακούσαμε μια εξαιρετική ομιλία που πολλά από τα μέτρα είναι θετικά για τον Πρωθυπουργό που θα αναλάβει το 25-27. Δεν ακούσαμε κανένα μέτρο για τον Πρωθυπουργό που είναι σήμερα στην κυβέρνηση. Δηλαδή, πολύ απλά, δεν υπάρχει ούτε ένα μέτρο το οποίο εφαρμόζεται αύριο το πρωί».

Αναφερόμενος στον πληθωρισμό επεσήμανε «Αυτό που λέει απλά σημαίνει ότι οι τιμές θα παραμείνουν εκεί που έχουν και η όποια αύξηση των τιμών δεν θα είναι πολύ μεγάλη. Αυτό δεν αντιμετωπίζει τον πληθωρισμό. Του αντίον, θα έλεγα ότι θα συνεχίσει το 50% του εισοδήματος των εργαζομένων συνταξιούχων και των χαμηλόμισθων να φεύγει στα είδη πρώτης ανάγκης».

«Η χώρα έχει ανάγκη από αντιπολίτευση» επεσήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθηνών υπογραμμίζοντας «τα δύο κόμματα ομφαλοσκοπούν. Όμως η χώρα έχει ανάγκη από αυτό που λέμε θεσμική αντιπολίτευση γιατί ο κόσμος το διάστημα το επόμενο θα περάσει πάρα πολύ δύσκολαα».