Παρασκευή
27
Σεπτέμβριος
TOP

Α. Σαμαράς: «Ο Πατριωτισμός δεν κάμπτεται, δεν αμφισβητείται όσο κι αν -μάταια- προσπαθούν κάποιοι και επιχειρούν να αλλάξουν τον αξιακό μας χάρτη» (video)

Σε μια περίοδο αμφισβήτησης -όπως η σημερινή- αμφισβήτησης αξιών, ακόμη και ιδανικών, το βλέμμα οφείλει να στρέφεται στο παρελθόν. Στα νάματα της ιστορίας των Ελλήνων συναντά κανείς τον αληθινό Πατριωτισμό. Έναν Πατριωτισμό που διαπνέει και χαράζει την πορεία αυτού του Έθνους.

Τα όσα σημείωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην εκδήλωση για τα εγκαίνια της ανακατασκευής του μουσειακού χώρου της οικίας του ήρωα Νικηταρά στη Νέδουσα του Ταϋγέτου (δείτε αναλυτικά εδώ), συγκίνησαν, αλλά κύρια έστειλαν ηχηρά μηνύματα.

Ο κ. Σαμαράς σκόρπισε ρίγος λέγοντας όλες αυτές τις αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν για την Ελλάδα, και, αναφερόμενος στο σήμερα μίλησε για «…τον Πατριωτισμό που δεν κάμπτεται, δεν αμφισβητείται όσο κι αν -μάταια- προσπαθούν κάποιοι και επιχειρούν να αλλάξουν τον αξιακό μας χάρτη». Και όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά, σε μια εκδήλωση γεμάτη με ενότητα, «είμαστε εδώ για να υπηρετούμε την Ελλάδα και μόνον»

Δείτε εδώ ολόκληρη την παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού