![](https://best-tv.gr/wp-content/uploads/2025/02/179071641_3755373411177888_2915435364382525758_n-810x533.jpg)
Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις μια μεσσηνιακή οινοποιία τόλμα και κατορθώνει να κάνει άλματα χάρη στην πίστη στο όραμά της και την συνεχή προσπάθειά της να αναδειχθεί και να αναδείξει την πλούσια μεσσηνιακή γη και τους καρπούς της. Η Οινοπία Ψαρούλη η οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη Βασιλάδα Μεσσηνίας από το 1948, ξεκίνησε να κυκλοφορεί κρασιά με το όνομα Ψαρούλη από το 2013 κάνοντας το άνοιγμά της στην αγορά., έκτοτε κατόρθωσε με σταθερά βήματα να καθιερωθεί και πλέον τυγχάνει μια σημαντικής αναγνώρισης που έρχεται μέσα από τη συνεργασία της με την Aegean.
Το Ασύρτικο Μαλαγουζιά της οινοποιίας Ψαρούλη, ένα κρασί που σύμφωνα με τις περιγραφές του “σφύζει από νεότητα” μια ποικιλία με έντονη φρεσκάδα και ζωντανά αρώματα ροδάκινου, συγκαταλέγεται στις on flight ετικέτες κρασιών που σερβίρονται στους ταξιδιώτες που επιλέγουν την αεροπορική εταιρεία. Οι ετικέτες που αναφέρονται στη λίστα κρασιών της Aegean είναι μια αντιπροσωπευτική επιλογή των εξαιρετικών ελληνικών κρασιών που είναι διαθέσιμα στις πτήσεις της εταιρείας και στα Business Lounge της AEGEAN.
Την τελευταία δεκαετία μέσω από την ώθηση που έδωσε η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, δημιουργήθηκε μια μοναδική ευκαιρία για τα μεσσηνιακά κρασιά να ταξιδέψουν εντός και εκτός συνόρων. Την ευκαιρία αυτή άδραξε η οινοποιία Ψαρούλη που καλλιεργώντας με αγάπη για το αμπέλι, «παντρεύοντας» το παλιό με το νέο και με ιδανικές μεθόδους ζύμωσης έκανε σταθερά βήματα προς την αγορά και πλέον προς κάθε προορισμό… μέσα από τη συνεργασία της με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN.