Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Αδιανόητη τραγωδία: Δυο νεκροί στο νταμάρι Λεΐκων -Βρέθηκε σημείωμα (pic’s & video)

Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο… Ζευγάρι στη Καλαμάτα έκοψε το νήμα της ζωής σοκάροντας την τοπική κοινωνία. Επρόκειτο για έναν 70χρονο άνδρα, γνωστό εργολάβο και τη 68χρονη σύζυγό του, εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές ο 70χρονος πήδηξε στο κενό από ύψος 50 μέτρων ενώ η σύζυγός του κατέληξε πλησίον του οχήματός τους από άγνωστη ακόμα αιτία.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής από συγγενικό τους πρόσωπο, που τους αναζητούσε. Άμεσα εκλήθη η Αστυνομία. Έσπευσαν επίσης οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής που επιχειρήσαν στο σημείο.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα δεν έφεραν εμφανή σημάδια που να καταδεικνύουν εγκληματική ενέργεια, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως πρόκειται για διπλή αυτοκτονία. Θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομία προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του θανάτου τους.

Να σημειωθεί πως βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο φαίνεται να… παραθέτουν προς τους δικούς τους ανθρώπους το γιατί οδηγήθηκαν σε αυτή την αδιανόητη πράξη.