Παρασκευή
21
Ιούνιος
TOP

Αγωνιστική Κυριακή με δύο τουρνουά ράπιντ από τον Ν.Ο. Καλαμάτας

Μία όμορφη Κυριακή γεμάτη σκάκι πέρασαν οι σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Στις 21 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν δύο τουρνουά ράπιντ.

Το πρωινό της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το 18ο τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. ΤΣΙΑΛΑΣ» για τους αρχάριους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Τους έδωσε μεγάλη χαρά και τιμήθηκαν όλοι με μετάλλια για την συμμετοχή τους. Πήραν μέρος αναλυτικά οι: Ηλίας Καψιμάλης, Γιώργος Καψιμάλης, Ηλίας Τσάκωνας, Σταυριάννα Μπολιμένη, Ραφαέλλα Κανελλοπούλου, Σωτήρης Χανδρινός, Άγγελος Εσφαχάνι, Αιμίλιος Χατζικιάν, Αντώνης Μπερδέκλης, Κατερίνα Λάππα, Ντίνος Φραγκάκης, Κωνσταντίνος Μαζιώτης, Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Παπαβασιλείου, Σωτήρης Παυλής, Θωμάς Σωτηράκος, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Αδάμ Βασιλόπουλος, Γεωργία Κότση, Σπύρος Νικολακέας, Δήμητρα Βασιλοπούλου, Ραφαηλία Παναγιωτοπούλου, Βάλια Ρεμπή, Δημήτρης Καραχάλιος, Χρήστος Μουσουρούλης και Αντιγόνη Δουβόγιαννη.

Προς τους σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, που είναι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΤΣΙΑΛΑΣ προσφέρει δωρεάν προετοιμασία, εφόσον επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αγώνες μαθηματικών (σχετικά μπορούν να μιλήσουν με τους υπεύθυνους της Σκακιστικής Ακαδημίας).

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το 24ο τουρνουά «Ελαιοτριβείο Ηλιάδης Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε.». Δόθηκαν αγώνες «σκληροί» εκ μέρους όλων των αθλητών με αποτέλεσμα να ισοβαθμίσουν στην 2η θέση τρεις σκακιστές. Αναλυτικά την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μανώλης Μουτζούρης με 4.5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Την 2η και 3η θέση (αργυρό – χάλκινο μετάλλιο) οι ισοβαθμίσαντες με 4 βαθμούς στους 5 αγώνες οι Κώστας Μάλαμας , Φάνης Διακουμέας και Νικόλας Πετροπουλέας.

Πρώτη γυναίκα (χρυσό μετάλλιο) η Κατερίνα Ονίπκο με 3.5 βαθμούς. Επίσης με χρυσό μετάλλιο τιμήθηκαν οι Κωνσταντίνος Κελέσης στην κατηγορία έως 12 ετών και ο Θάνος Κορομηλάς στην κατηγορία έως 10 ετών.

Η 3η φάση των παραπάνω τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου και οι δύο αθλητές που θα έχουν λάβει μέρος και στα τρία τουρνουά και θα έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα τιμηθούν με κύπελλο και δώρα.

Οι συντελεστές του Σκακιστικού Τμήματος, οι συνεργάτες και οι αθλητές ευχαριστούν όλους τους υποστηρικτές τους και εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!! και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! με υγεία και ειρήνη.