Σάββατο
20
Ιούλιος
TOP

Άγρια κόντρα Κασσελάκη-Νέας Αριστεράς: «Είστε μόρφωμα» – «Έχεις ίνδαλμα τον Τραμπ»

Σε σκληρό ύφος η Νέα Αριστερά απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη για το σχόλιό του περί «σύμπραξης με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα της Νέας Αριστεράς δεν πρόκειται να υπάρξει».

Αναφέρουν μάλιστα για άλλη μία φορά πως ο Σ. Κασσελάκης αντιγράφει «το ίνδαλμά του, τον Ντόναλντ Τραμπ», ενώ σχολιάζουν πως υπό το βάρος «της αποτυχία του στις εκλογές, αναζητεί τους επόμενους υπονομευτές.

«Ο κύριος Κασσελάκης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για “μορφώματα”. Έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτό το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες – εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει συγκεκριμένα και προσθέτει:

«Για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη. Αν θέλει ο κύριος Κασσελάκης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ “μαγαζί” ας τους αναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι στη Νέα Αριστερά», καταλήγει η ανακοίνωσή της Νέας Αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Πηγή: www.iefimerida.gr