Σάββατο
13
Απρίλιος
TOP

Αγριεύει η κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε επτά περιοχές – “Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, καταιγίδες και κεραυνοί”

Με το κύμα κακοκαιρίας να συνεχίζει να πλήττει τη χώρα και να αναμένεται να ενταθεί το επόμενα 24ωρα, μήνυμα από το 112 εστάλη από την Πολιτική Προστασία στους Θεσσαλονικείς και στους κατοίκους της Λάρισας ζητώντας να μην προβούν σε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων.

Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 48ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις, κεραυνοί) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών”.
Αγριεύει η κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε επτά περιοχές - "Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, καταιγίδες και κεραυνοί"

Από το 112 εστάλη μήνυμα σε όλους όσοι βρίσκονται στις περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας τα επόμενα 24ωρα.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Υπενθυμίζουμε ότι, σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, με την κακοκαιρία να επελαύνει στη χώρα τα τελευταία 24ωρα, ενώ η ΕΜΥ με νέο της δελτίο προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Το ισχύον έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, λόγω των υψηλών ποσών βροχής και ραγδαιότητας των φαινομένων, από σήμερα το βράδυ (Τετάρτη 24-08-2022) έως και αύριο το βράδυ (Πέμπτη 25-08-2022) για τις παρακάτω περιοχές:

– Για τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (κυρίως τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο) από σήμερα νωρίς το βράδυ έως τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη.

– Για την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας καθώς και για τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης) από σήμερα το βράδυ έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Πέμπτη.

– Για τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως το νομό Φθιώτιδας) από σήμερα τη νύχτα έως και αύριο το βράδυ της Πέμπτης.

πηγή: thetoc.gr