Δευτέρα
26
Σεπτέμβριος
TOP

Αλ. Χαρίτσης στο BEST: «Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για την υποκρισία και την… εξαγορά συνειδήσεων» (video)

«Ο συγκεκριμένος υπουργός θα έπρεπε να έχει αποπεμφθεί εδώ και πολύ καιρό», σχολίασε με νόημα παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ύστερα από το βίντεο της… ντροπής που αποκάλυψε η τηλεόραση Best κατά τη σύσκεψη που είχε με φορείς στη Σπάρτη.

Εκεί, ο κ. Λιβανός γελούσε -και όχι μόνο- με την εξοργιστική παραδοχή περί εξαγοράς των πολιτών στην οποία προέβη κυνικά ο Πέτρος Δούκας, όμως τα ζητήματα που αφορούν στις μέχρι πριν από λίγες ώρες, αρμοδιότητές του, παραμένουν σε πρώτο πλάνο, αφού πολλές φορές έχει… εμπαίξει τους παραγωγούς με κυρίαρχο το θέμα της δήθεν επίλυσης του σταφιδικού ζητήματος.

Ο κ. Χαρίτσης ύστερα από τον σχολιασμό του για το βίντεο της ντροπής, εστίασε σε αυτό το θέμα θυμίζοντας πως χιλιάδες σταφιδοπαραγωγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι, ενώ παράλληλα καυτηρίασε τα γενικότερα σοβαρά προβλήματα των παραγωγών και ειδικά το μείζον ζήτημα της ακρίβειας. Ακρίβεια, που προφανώς αγγίζει το σύνολο της κοινωνίας, η οποία βάλλεται, με τον Αλέξη Χαρίτση να καυτηριάζει τη στάση της κυβέρνησης, ασκώντας με επιχειρήματα, σκληρή κριτική.