Σάββατο
15
Ιούνιος
TOP

Αλλαγή στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Μεσσηνία

Αλλαγή στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Μεσσηνία ανακοινώθηκε προ ολίγου η οποία αφορά στη θέση  του Γιάννη Γαλανόπουλου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ αναφέρει την “αλλαγή στην σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο Νομό Μεσσηνίας για τις εκλογές της 21ης Μάη 2023.

Συγκεκριμένα στη θέση του Γιάννη Γαλανόπουλου θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Ο.Π. Πελοποννήσου του ΚΚΕ.  Είναι τεχνολόγος Γεωπόνος, 46 χρονών.

Ο Γιάννης Γαλανόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος, λόγω νομικών κολλημάτων και ασυμβίβαστου, βάση της ισχύουσας νομοθεσίας. Επειδή είναι γιατρός με σύμβαση ορισμένου χρόνου – επικουρικός, η απαιτούμενη από το νόμο παραίτηση, σημαίνει ότι χάνει τη θέση του ως γιατρός του Θριάσιου  Γενικού Νοσοκομείου. 

Μαζί με τον Γιάννη Γαλανόπουλο είναι και άλλοι αγωνιστές γιατροί και υγειονομικό προσωπικό. Οι συμβασιούχοι του Δημοσίου στο χώρο της υγείας ξεπερνούν το 30%. Αποδεικνύεται ότι μεγάλο τμήμα αυτών που στελεχώνουν νευραλγικές θέσεις στα Νοσοκομεία της χώρας και χειροκροτήθηκαν μαζικά από τον λαό μας τη περίοδο της πανδημίας, είναι με μη μόνιμη και μη σταθερή σχέση εργασίας, “όμηροι” κυβερνήσεων, υπουργείου και Διοικήσεων Νοσοκομείων.

Ο λαός της Μεσσηνίας έχει ακόμα ένα λόγο να ψηφίσει το ΚΚΕ και να εκλέξει κομμουνιστή βουλευτή στην Μεσσηνία.

Να τιμωρήσει την αντιλαϊκή πολιτική που διαχρονικά υλοποιούν οι κυβερνήσεις και στον τομέα της υγείας, διαμορφώνοντας επικίνδυνη κατάσταση στο λαό και στους εργαζόμενους υγειονομικούς. Να ενισχύσει το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που θα δυναμώσει την πάλη για σύγχρονη δημόσια υγεία που θα καλύπτει τις ανάγκες του λαού.”

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Μεσσηνία διαμορφώνεται ως εξής:

Καντζιλιέρη Χριστίνα

Κομπότης ‘Αρης

Κουκούμη Ειρήνη

Κουτουμάνος Νίκος

Νικολόπουλος Σπύρος

Σμυρνής Αργύρης

Χρηστέα Στέλλα