Τρίτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Άλλαξε όψη το γήπεδο του Μεσσηνιακού – Ένα ακόμη στολίδι παραδίδεται από την «Γεννάτος Turf»(pics & video)

Σε τροχαία ολοκλήρωσης το έργο αναβάθμισης του γηπέδου του Μεσσηνιακού Γ.Σ.

Ένα ακόμη γήπεδο είναι έτοιμο να παραδοθεί καθώς η ανακαίνιση στον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού «Στ. Παπαδόπουλος» οδεύει στην ολοκλήρωσή της.

Με απόλυτη επιτυχία χάρη στην τεχνογνωσία, εμπειρία και ποιότητα δουλειάς της Καλαματιανής εταιρείας «Γεννάτος Turf» που φτιάχνει σχεδόν όλα τα γήπεδα της Ελλάδος (Καραϊσκάκη, Λεωφόρου κλ.π.), το γήπεδο του Μεσσηνιακού που βλέπετε εξελίσσεται σε ένα ακόμη στολίδι για την μεσσηνιακή πρωτεύουσα!

Το ανανεωμένο γήπεδο διαθέτει πλέον συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς και αυτή είναι η πρώτη φάση της ανακαίνισής του καθώς στα σχέδια είναι η κατασκευή κουλουάρ στίβου αλλά ακόμη κι ένα κλειστό, στοιχεία που θα αναδείξουν τον χώρο αυτό ως ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα φιλοξενεί όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Το ερώτημα ωστόσο «γεννήθηκε» από την αρχή και παραμένει επίμονο σε ό,τι αφορά στην επιλογή συνθετικού και όχι φυσικού χλοοτάπητα που θα αναβάθμιζε τα μέγιστα τη δυναμικού του γηπέδου…. Αντιθέτως αυτή ακριβώς η επιλογή περιορίζει τη δυναμική του αγωνιστικού χώρου αφού σύμφωνα με τις απαιτούμενες, πλέον, προδιαγραφές το γήπεδο του Μεσσηνιακού δεν θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες μεγάλων κατηγοριών (Super League I και II), αλλά μέχρι Γ΄ Εθνική…