Παρασκευή
15
Οκτώβριος
TOP

«Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες»

Μετά τις πολιτικές… γέφυρες Τατούλη -έκφραση που ακούστηκε για πρώτη φορά και εφηύρε ο Περιφερειακός Σύμβουλος- και μετά τα πολλά δάκρυα για την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση -ίσως του πιο… μισητού πολιτικού του «εχθρού» στην Αρκαδία- αλλά και μετά και την απομάκρυνση του Βασίλη Κοντοζαμάνη (που και για αυτόν δήθεν… στεναχωρήθηκε ο πρώην), οι συζητήσεις και τα σενάρια για τα όσα έρχονται στην περιοχή, είναι πολλά.

Τελικά, αναρωτιέται ο κόσμος, τί ένωσε αυτούς τους δύο μεγάλους πολιτικούς «εχθρούς»; Μήπως το… φυσικό αέριο που ο Τατούλης ταυτίστηκε με τις απόψεις Βλάση κι ο Βλάσης σε συνέντευξη τον προσφωνούσε; Μήπως οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές; Στις οποίες η «συμφωνία» που φαίνεται να έχουν κάνει λόγω του κινδύνου… εκλογής του Κ. Βλάση, αλλά και της επαναφοράς της οικογένειας Τατούλη -μάλλον με την κόρη στην Αρκαδία ξανά η οποία από ότι φαίνεται έχει χαθεί πολιτικά στην Αττική; Ή μόνο και μόνο ο διακαής τους πόθος – ειδικά του Τατούλη- να μην εκλεγεί ξανά ο Παναγιώτης Νίκας, οποιοδήποτε και να είναι το κόστος για αυτόν;

Κι όταν λέμε ότι «κινδυνεύει» ο Κώστας Βλάσης, σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Αρκαδία, φυσικά, δεν «κινδυνεύει» από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που δεν θα κατέβει στην περιοχή -παρά τα σενάρια αποπροσανατολισμού που θέλουν να καλλιεργήσουν ορισμένοι- αλλά από τον Αντιπεριφερειάρχη και δεξί «χέρι» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Χρήστο Λαμπρόπουλο. Ο κ. Λαμπρόπουλος δέχεται μεγάλες πιέσεις και από τον κόσμο αλλά και από πολιτικούς παράγοντες να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία ισχυροποιώντας το ψηφοδέλτιο του κόμματος, με στόχο να κερδίσει δύο έδρες στο νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Λαμπρόπουλος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και ήδη η παρουσία του προσμετράται θετικά στην Αρκαδία δρομολογώντας μια σειρά έργων, στη βάση και της πολιτικής που τρέχει από την Περιφερειακή αρχή.

Οπότε για να μην μένετε ανενημέρωτοι “…αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες”.

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ