Κυριακή
5
Φεβρουάριος
TOP

Ανανέωσε τη θητεία του ο Στ. Κουκάκης – Σοφία Στρατή, η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Με τον Σταύρο Κουκάκη να ανανεώνει την παραμονή του στον προεδρικό θώκο, η νέα διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έχει πέντε νέα πρόσωπα που κέρδισαν τη ψήφο εμπιστοσύνης ανάμεσα στα οποία και η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται στο Σώμα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει από χθες το βράδυ η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., καθώς έγιναν στα γραφεία της Ένωσης στην Καλαμάτα, η Γενική Συνέλευση με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες.

Ο Σταύρος Κουκάκης αναδείχθηκε εκ νέου Πρόεδρος, ενώ χαρακτηριστικό των εκλογών ήταν η σημαντική του ανανέωση, καθώς πέντε νέα πρόσωπα εκλέχθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο, οι οποίοι είναι: Σπύρος Πατσιλίβας, Ηλίας Πανάγος, Γιώργος Γριβοκωστόπουλος, Στέλιος Πούλος και η Σοφία Στρατή, που έγινε η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Αμέσως μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, το νέο 11μελές συμβούλιο συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα, το οποίο αναλυτικά έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σταύρος Κουκάκης

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Ζαγάκος

Β’ Αντιπρόεδρος: Σπύρος Πατσιλίβας

Γεν. Γραμματέας: Θανάσης Μακαρούνης

Ταμίας : Σπύρος Ηλιόπουλος

Ειδ. Γραμματέας: Ηλίας Πανάγος

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Παναγιώτης Τσιμπούρης

Μέλη: Παναγιώτης Μουστάκης, Γιώργος Γριβοκωστόπουλος, Σοφία Στρατή, Στέλιος Πούλος.