Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Ανασχεδιασμός στα έργα από τον Δ. Πτωχό με έμφαση στην προστιθέμενη αξία -Πλέον όλοι θα ξέρουν τι γίνεται και που (video)

Η περιγραφή του Δημήτρη Πτωχού στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ήταν “αποκαλυπτική” για το ποια ήταν η κατάσταση έως σήμερα και το πως… πορευόταν η Περιφέρεια: «Κανείς δεν είχε την συνολική εικόνα του τι συνέβαινε με έργα και δράσεις». Ούτε, λοιπόν, τα… βασικά δεν υπήρχαν!

Και η εικόνα αυτή ανατράπηκε πλήρως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Για να συμβεί ωστόσο αυτό χρειάστηκε μια μεγάλη προσπάθεια σε οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο, προκειμένου, πλέον, να είναι διαθέσιμη και με στοιχεία η κατάσταση με έργα και δράσεις που τρέχουν από την Περιφέρεια ή την κυβέρνηση ή και άλλους φορείς στην Πελοπόννησο.

Κι όχι μόνο αυτό… Όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σύντομα μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που καταβάλλεται προσπάθεια να περιλαμβάνει και γεωχωρικά δεδομένα θα γνωρίζουν και οι πολίτες τι και που υλοποιείται.

Στο πεδίο των ανακοινώσεων ο κ. Πτωχός παρουσίασε και τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο ανασχεδιασμός των έργων σε τρία επίπεδα: στη διαγωνιστική διαδικασία σε νέες βάσεις, στην ομογενοποίηση της όλης διαδικασίας παρακολούθησης με την χρήση ενός κοινού εργαλείου διαχείρισης, αλλά και στην προστιθέμενη αξία που κάθε έργο προσθέτει μέσω της υλοποίησής του.

Δείτε και τα όσα σχολιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST