Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Ανατίναξαν ΑΤΜ σε φούρνο στο Πεταλίδι – Έκλεψαν 100 κιλά λάδι από ελαιοτριβείο – Χτύπησαν κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας (video)

Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας λόγω των τριών περιστατικών που αποτυπώνονται και σοκάρουν. Από τη μία η ανατίναξη τα ξημερώματα ΑΤΜ σε φούρνο στο Πεταλίδι από ένοπλους δράστες, από την άλλη η κλοπή 100 κιλών ελαιολάδου στην Ανάληψη και τέλος, το χτύπημα δραστών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας.

Σοκ σήμερα το πρωί λόγω της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα, σε ΑΤΜ στο Πεταλίδι του δήμου Μεσσήνης. Είναι χαρακτηριστικό πως το μηχάνημα της Εθνικής Τράπεζας που βρισκόταν μέσα στο κτήριο που φιλοξενείται και φούρνος… εκτοξεύτηκε, ενώ πολλές ήταν οι υλικές ζημιές που αποτυπώνονται στο χώρο του αρτοποιείου και μερικές σε γειτνιάζοντα σπίτια και καταστήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες περίπου στις 3 και 10 τα ξημερώματα τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν στο σημείο, με αυτοκίνητο δίχως πινακίδες και προκάλεσαν την έκρηξη, αποσπώντας ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό – πληροφορίες μιλούν για αρκετές χιλιάδες ευρώ. Νωρίτερα στον φούρνο όπου εργάζονταν μέσα σε αυτόν υπάλληλοι, με τα όπλα παρατεταμένα τους ζήτησαν να βγουν εκτός, γιατί είχαν σκοπό να ανατινάξουν το ΑΤΜ.

Λίγο αργότερα σε δύσβατη ορεινή περιοχή πάνω από το Πεταλιδι βρέθηκε ένα καμένο όχημα. Εικάζεται ότι είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την ανατίναξη του ΑΤΜ.

 

Έκλεψαν 100 κιλά λάδι και εργαλεία από ελαιοτριβείο στην Ανάληψη

Περίπου 100 κιλά λάδι από 2 πλαστικά βαρέλια , αγροτικά εργαλεια αλλά και άλλα είδη αξίας έκλεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης (3/10) από ελαιοτριβείο που βρίσκεται στο δρόμο Μεσσήνης – Ριζόμυλου στο ύψος της Ανάληψης του δήμου Μεσσήνης, όπως αναφέρει το www.ertnews.gr:

Μεσσηνία: Έκλεψαν 100 κιλά λάδι και εργαλεία από ελαιοτριβείο στην Ανάληψη

Οι δράστες εισήλθαν στο ελαιοτριβείο σπάζοντας πόρτες ενώ προκάλεσαν αρκετές φθορές τόσο στο εσωτερικό του ελαιοτριβείου όσο και σε παρκαρισμένα οχήματα που βρίσκοντας παρκαρισμένα εκεί.

Χτύπησαν κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας

Ένα μεταλλικό κουτί γεμάτο χρήματα και έναν υπολογιστή αξίας αφαίρεσαν άγνωστοι από ξενοδοχείο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (2/10) άγνωστοι δράστες εισήλθαν στον χώρο του ξενοδοχείου και κατευθύνθηκαν στην ρεσεψιόν απ’ όπου, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως ο υπάλληλος ήταν εκείνη τη ώρα απασχολημένο αφαίρεσαν από την ρεσεψιόν υπολογιστή αξίας 400 ευρώ και ένα μεταλλικό κουτί το οποίο περιείχε το ποσό των 13.000 ευρώ περίπου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Καλαμάτας η οποία διενεργεί την προανάκριση ενώ οι δράστες αναζητούνται.