Δευτέρα
6
Φεβρουάριος
TOP

Αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο Σπερχογείας – Σε εξέλιξη εργασίες αναβάθμισης στην πλατεία

Για τις εν εξελίξει και τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις αναβάθμισης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Σπερχογείας, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης του Α.Ο. Σπερχογείας, ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος από τον Πρόεδρο της ομάδας Φώτη Δεμπεγιώτη.

Υπήρξε, επίσης, ενημέρωση για διάφορες πρωτοβουλίες του Α.Ο. Σπερχογείας που ενισχύουν την εξωστρέφεια της ομάδας, καθώς και για την επαναλειτουργία των Ακαδημιών του Συλλόγου. Σημειώνεται ότι στις προθέσεις της ομάδας είναι και η ένταξη στις Ακαδημίες μελών από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη στο πρόσωπο του κ. Δεμπεγιώτη τους ανθρώπους της Διοίκησης, σημειώνοντας ότι για το Δήμο Καλαμάτας η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί προτεραιότητα και επιλογή.

Σε εξέλιξη εργασίες αναβάθμισης στην πλατεία Σπερχογείας

Εργασίες εξελίσσονται στην πλατεία Σπερχογείας, με σκοπό την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από το Τμήμα Αυτεπιστασίας της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Καλαμάτας, σε συνέχεια αιτήματος της Κοινότητας Σπερχογείας.

Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε σήμερα, Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου και του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχογείας Παναγιώτη Περρωτή.