Πέμπτη
26
Ιανουάριος
TOP

Ανδρέας Κατσανιώτης (Υφυπουργός Εξωτερικών) στο BEST: «Εμείς απαντάμε με το έργο μας και τα όσα υλοποιούνται» (video)

Την πεποίθηση πως το μέλλον της Πελοποννήσου έχει μπει στην καλύτερη δυνατή τροχιά στο φόντο της δρομολόγησης των υποδομών που υλοποιούνται ή έχουν προγραμματιστεί για την ευρύτερη περιοχή, εξέφρασε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης στον… απόηχο της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Σε αυτήν την επίσκεψη άλλωστε, κυριάρχησε η αναφορά στα 80 έργα με ορίζοντα το 2030. «Ήταν η αρχή των επισκέψεων στην περιφέρεια. Η Αχαΐα, η Δυτική Ελλάδα είναι ο τρίτος πόλος της χώρας και είναι σημαντικό που βρέθηκαν στην περιοχή τα 2/3 του υπουργικού συμβουλίου. Συνομίλησαν με τους φορείς της πόλης, κατέγραψαν ανάγκες και προβλήματα, περιόδευσαν και στην πραγματικότητα κωδικοποιήθηκαν όλα τα έργα της περιοχής και αποδείχθηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός για το 2030», είπε ο κ. Κατσανιώτης μιλώντας για μεγάλες υποδομές, κυρίως δρόμους και ειδικά, την απόληξη στη Μεσσηνία του Πάτρα – Πύργος.

«Εμείς ζητήσαμε από τους πολίτες να συγκρίνουν όσα γίνονται και εκείνα που έγιναν από την προηγούμενη κυβέρνηση. Αυτές οι εκλογές θα είναι εκλογές σύγκρισης», τόνισε ο υφυπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε και στα μείζονα, όπως το θέμα της ακρίβειας. «Είχαμε το μεταναστευτικό στον Έβρο, τον covid, τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση. Αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως είναι δίπλα στον πολίτη στις κρίσεις, στηρίζοντας και πηγαίνοντας μπροστά. Σε όλες αυτές τις κρίσεις, όπως και στην ακρίβεια που είναι αποτέλεσμα του πολέμου, ανταποκριθήκαμε», είπε ο Ανδρέας Κατσανιώτης που μίλησε και για τα μέτρα που λαμβάνονται σε αυτήν την κατεύθυνση αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις, χαρακτηρίζοντας την απλή αναλογική ως τη ναρκοθέτηση της Δημοκρατίας. “Η χώρα χρειάζεται σταθερές και μονοκομματικές κυβερνήσεις”, ανέφερε καταληκτικά ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας.