Παρασκευή
9
Δεκέμβριος
TOP

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Μου έστησαν πλεκτάνη – Ο Μητσοτάκης να πει αύριο γιατί ήμουν δημόσιος κίνδυνος

Η κυβέρνηση βαρύνεται με τεράστια θεσμική κρίση τόνισε κατά την ομιλία στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου μίλησε για αδιανόητο συναίσθημα να αγωνίζεται για τα εθνικά συμφέρονται επί 8 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο και η κυβέρνηση της χώρας, όπως είπε, να του έχει στήσει τέτοια πλεκτάνη.

Ένιωσα βαθύτατα προδομένος ως Έλληνας πολίτης πάνω από όλα“, όπως χαρακτηριστικά είπε και πρόσθεσε: “Παρακολουθώντας το τηλέφωνό μου κατάφεραν να παρακολουθούν και εσάς. Κατάφεραν να “φακελώσουν” ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού τους προσωπικού”.

Τόνισε ότι επιμένει στη θεσμική αντιμετώπιση της υπόθεσης και ότι πάνω από όλα τον ενδιαφέρει ο ελληνικός λαός να μάθει την απόλυτη αλήθεια. Στόχος μου δεν είναι τα πολιτικά οφέλη υπογράμμισε. “Δεν θα καταφέρουν να απαξιώσουν ένα τέτοιο σημαντικό πλήγμα στη δημοκρατία“.

Και πρόσθεσε: Είναι πασιφανές ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός κινούμενος από τη ΝΔ ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρία όμως το σχέδιο απέτυχε παταγωδώς, η προσπάθεια για συγκάλυψη βυθίζει τη χώρα στην ανυποληψία.

Η ευθύνη πέφτει στη δικαιοσύνη σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει αύριο όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Καλώ δημόσια τον κ. Μητσοτάκη να πει αύριο γιατί ήμουν δημόσιος κίνδυνος. Αύριο οφείλει να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό”, τόνισεο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Παρακολουθήστε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη

ΠΗΓΗ thetoc.gr