Σάββατο
2
Μάρτιος
TOP

Ανήλικοι διέρρηξαν καφέ στη Μεσσήνη -Πήραν 40 ευρώ από την ταμειακή μηχανή

Ανήλικοι νεαροί, 15 και 16 ετών αντίστοιχα, «χτύπησαν» καφέ στη Μεσσήνη αφαιρώντας το ποσό των 40 ευρώ που βρήκαν στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Οι νεαροί κατά τον έλεγχο από στελέχη της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (4/11) εντοπίστηκαν έχοντας στην κατοχή τους διαρρηκτικό εργαλείο, ένα μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ. Όπως προέκυψε, νωρίτερα είχαν διαρρήξει το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη γείτονα Μεσσήνη και αφαίρεσαν το προαναφερθέν χρηματικό ποσό. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 37 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

«Συνελήφθησαν, χθες (4.11.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί, όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, λίγο νωρίτερα, είχαν διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αφαίρεσαν χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε και -1- μαχαίρι.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.»