Σάββατο
4
Φεβρουάριος
TOP

ΑΟ Διαβολιτσίου: Πίστωση χρόνου και ψυχή στο γήπεδο θέλει ο Παλαμάρας – Για αποτέλεσμα κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου  

Μετά από και κακή πρώτη εμφάνιση, δίχως ψυχή και πάθος εντός του αγωνιστικού χώρου με ένα βαρύ αποτέλεσμα, το Διαβολιτσίου ανασύνταξε τις δυνάμεις του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στρέφοντας το βλέμμα στο Κυριακάτικο ματς με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Το πρώτο ματς έληξε με ευρύ σκορ υπέρ μιας εκ των φιλόδοξων ομάδων ενός εξαιρετικού δύσκολου και ανταγωνιστικού ομίλου. Σε αυτόν τον όμιλο φέτος ο ΑΟ Διαβολιτσίου παρουσιάζεται πολύ διαφορετικός σε σχέση με την περσινή χρονιά και αυτό το πρώτο αποτέλεσμα σίγουρα αποτυπώνει αυτό ακριβώς το διαφορετικό πρόσωπο. Άλλωστε 2-3 παίκτες εκτός Μεσσηνίας που πέρυσι έκαναν τη διαφορά δεν είναι φέτος στο ρόστερ. Ένα σχήμα ωστόσο που, όπως τονίζει ο Κώστας Παλαμάρας, έχει τη δυναμική για να ανταπεξέλθει στην κατηγορία και να πετύχει τον πρωταρχικό στόχο της παραμονής και ακολούθως ότι το καλύτερο.

Τι χρειάζεται;

Πίστωση χρόνου!

«Η ομάδα δεν είναι τόσο συμπαγής παρότι έχουμε κάνει 90 ημέρες προετοιμασίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν συμμετείχαν όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις λόγω εργασίας. Το γνωρίζουμε αυτό και προσπαθούμε να το φτιάξουμε»  σημείωσε αρχικά «Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά. η ομάδα όμως δεν είναι ίδια με πέρυσι αφού 2-3 παίκτες εκτός Μεσσηνίας που έδιναν άλλη δυναμική δεν είναι φέτος. Έχουμε όμως καλούς Μεσσήνιους παίκτες, νεαρούς με ταλέντο. Χρειάζεται υπομονή» τόνισε.

Ενώ κλείνοντας υπογράμμισε πως «Θέλουμε πίστωση χρόνου και να βγάλουμε την ψυχή και τη θέλησή μας στο γήπεδο.»

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα θα παραταχθεί απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Ζητούμενο μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Παράγοντα στον οποίο βασίζεται ο αντίπαλος και ένα επιπλέον εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει το Διαβολίτσι βγάζοντας στο γήπεδο το καλό του πρόσωπο. «Δεν έχουμε απουσίες και πάμε εκτός έδρας να παίξουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, που βασίζεται στην έδρα του. Είναι σκληρός αντίπαλος και θα πρέπει να βγάλουμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε κάτι καλό» είπε στο best-tv.gr ο κόουτς των «νερατζούρι».

Η Κ.Ε.Δ. της Ε.Π.Ο. όρισε διαιτητή στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, τον Αρκά Γεώργιο Μπόζνο.

Σ.Τρ.