Τετάρτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Από… οχτροί, τώρα «στα σορόπια που κόλλησαν τα παπούτσια» – Νέες καταστάσεις στο ΠΕΣΥ (video)

Νέες καταστάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με πολλά… ανεξήγητα να βρίσκουν εξηγήσεις στο τι μπορεί να ενώσει πολιτικά τους ανθρώπους και τις επιδιώξεις τους.

Με τρόπο… ζηλευτό σήκωσαν το γάντι που πέταξε στην τελευταία του συνέντευξη ο Παναγιώτης Νίκας, στελέχη της παράταξης Τατούλη. Ο κ. Νίκας είχε πει τότε, ξεχνώντας τις επικές διαμάχες και τα… αξέχαστα λόγια πως δεν είχε πρόβλημα με την αντιπολίτευση και τον κ. Τατούλη, ο οποίος ίσα ίσα όταν χρειάστηκε για το καλό του τόπου, ήταν συναινετικός.
Την αλλαγή αυτή της στάσης του απερχόμενου περιφερειάρχη που έφθανε μέχρι τα όρια της κυβίστησης, δεν άφησαν ασχολίαστη, πολλοί περιφερειακοί σύμβουλοι στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς ο ένας στήριζε τον άλλο σε όσα σημείωνε με τον κ. Νίκα, τον κ. Τατούλη και την κα Νικολάκου να ακολουθούν μια κοινή, πρωτοφανή για τα δεδομένα της ως τώρα πολιτικής τους σχέσης, γραμμή. Ο Νίκος Γόντικας είπε με νόημα απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Νίκα: «Καλώς να τους δεχθείς τους φιλοφρονούντες συμμάχους σου για να χτυπήσεις το σύστημα Σαμαρά. Φαίνεται πως δεν υπάρχει ούτε ιερό, ούτε όσιο», για να… απογειώσει την όλη κατάσταση ο Γιώργος Πουλοκέφαλος που είπε χαρακτηριστικά πως κόλλησαν τα παπούτσια τους από τα… σορόπια. Αίσθηση προκάλεσε και η συζήτηση επί της έγκρισης του ισολογισμού των καταστάσεων οικονομικής χρήσης του 2018(!).