Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Αποδοχή από τους πολίτες και καθολική υποστήριξη από τη ΝΔ για τον Δ. Πτωχό (pics)

Την απόλυτη αναγνώριση και την θερμή αγκαλιά του κόσμου γνώρισε σήμερα ο Δημήτρης Πτωχός κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη μεγάλη γιορτή της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μεσσήνης, στην υποδοχή της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συνομίλησε με όλους τους συντοπίτες του, που έτρεξαν, τον αγκάλιασαν και του ευχήθηκαν τα καλύτερα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλώνοντας την ικανοποίησή τους και καταθέτοντας την βεβαιότητά τους πως ο «Δημήτρης θα τα καταφέρει να πάει τον τόπο μπροστά».

Το πλέον σημαντικό, λοιπόν, είναι πως επρόκειτο τόσο για τον απλό κόσμο όσο και ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που πιστεύουν στην πρότασή του και τα όσα αυτή με ελπιδοφόρο τρόπο εκφράζει για να πάει η Πελοπόννησος μπροστά. Φυσικά, πέραν της σημειολογίας αυτής που η εικόνα εξέπεμψε -εν αντιθέσει με το (απο)δοκιμασμένο «παλιό» που κάποιοι ακόμη… αγκομαχούν να εκφραστεί- υπήρχε και η ουσία για τη ΝΔ. Όπως διακρίνει κανείς, τόσο από τις φωτογραφίες, όσο και από τις δηλώσεις των στελεχών, όλοι συστρατεύονται σε αυτή τη «μάχη».

Άκρως χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές των βουλευτών του νόμου Μεσσηνίας που εμφανίστηκαν στο πλευρό του κ. Πτωχού, και, δήλωσαν και σήμερα την απόλυτη υποστήριξή τους στην προσπάθειά του. Κι εδώ ήταν χαρακτηριστικές και οι αναφορές του Γιάννη Λαμπρόπουλου, που δήλωσε παρών ξεκαθαρίζοντάς το με κατηγορηματικό τρόπο, όπως και των αντίστοιχων (ξανά) από τους Μίλτο Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά. Να σημειωθεί τέλος και το καλό κλίμα στις συζητήσεις που υπήρξαν μεταξύ του Δημήτρη Πτωχού και του απερχόμενου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.