Παρασκευή
19
Ιούλιος
TOP

Απόλλωνας: Κρας τεστ με Πορφύρα – Β. Καραμπάτσου: «Μας τραβάνε τα έξοδα, η ομάδα έχει προσόντα»

Δυνατό κρας τεστ δίνει αυτό το Σάββατο η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας, αντίπαλος της οποίας είναι ο περσινός κάτοικος Α1 και νυν pre League, ισχυρός Πορφύρας.

Το ραντεβού έχει δοθεί αυτό το Σάββατο στο κλειστό της Παραλίας στις 6μμ., με τον καλαματιανό σύλλογο να στοχεύει, παρά τα όποια προβλήματα, να πάρει το αποτέλεσμα συνεχίζοντας έτσι με θετικό πρόσημο την προσπάθειά του στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Περιγράφοντας λίγο την εικόνα της φετινής χρονιάς όπου κυρίαρχο είναι το ζήτημα των μετακινήσεων που ανεβάζει το μπαντζετ όλων των ομάδων στα ύψη, η υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ Βίκυ Καραμπάτσου τονίζει περισσότερα απ’ όλα πως η ομάδα του Απόλλωνα διαθέτει τα προσόντα για να «χτυπήσει» την άνοδο.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

«Μας τραβάνε τα έξοδα» δηλώνει η υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας Βίκυ Καραμπάτσου θέλοντας με τον τρόπο αυτό να επισημάνει τα πολλά εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν σε οικονομικό επίπεδο τα σωματεία της χώρας που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα.

Στο πρόγραμμα του Απόλλωνα φέτος τα ταξίδια δεν έχουν τελειωμό…. 6 φορές Θεσσαλονίκη, 5 Αθήνα και Κόρινθο κι όλα σε έναν μόλις γύρο, για να εκφράσει παράπονο, λέγοντας ότι «έχουμε επίσης να παλέψουμε έναν ακόμα παράγοντα. Όπου πάμε Βόρεια Ελλάδα, Αθήνα, Ακόμα και Κόρινθο βλέπω ότι τις γυναικείες ομάδες τις έχουν αγκαλιάσει όλοι, έχουν μεγαλύτερη αγάπη και στήριξη. Εδώ θα έλεγα επικρατεί λίγο μισογυνισμός!»

 

Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Για την φετινή πορεία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και πόσα μπορεί να πετύχει σε αυτό η κα Καραμπάτσου είπε χαρακτηριστικά πως «η ομάδα έχει προσόντα», όμως, ακολουθεί η μεταγραφική περίοδος κι αυτό, όπως επισημαίνει, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τη συνέχεια. Δεν είναι μόνο η κινητικότητα του τοπικού σωματείου αλλά πολλά θα εξαρτηθούν επίσης από τα όσα «θα κάνουν τώρα κάποιες ομάδες που ήδη έχουν ρίξει λεφτά και σίγουρα θα ενισχυθούν και προέρχονται από ισχυρά κέντρα εξουσίας».

 

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Ανατρέχοντας και στη περσινή χρονιά, όταν ο Απόλλωνας βρέθηκε σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο χάνοντας στις λεπτομέρειες αυτό το οποίο τονίζει η έφορος του συλλόγου αναφερόμενη και στην εσωτερική εξυγίανση που ακολούθησε «Πέρυσι κανένας δε πίστευε. Άλλοι μίλαγαν για άνοδο, αλλά εμείς κάτω το κεφάλι και δουλειά και με εσωτερικές ίντριγκες -τις οποίες και έδιωξα άμα τη λήξη του πρωταθλήματος».

Φέτος ο βαθμός δυσκολίας του πρωταθλήματος μοιάζει αυξημένος κι αυτό είναι που το καθιστά ακόμη πιο συναρπαστικό. Σε αυτό ο ρόλος του Απόλλωνα είναι και φέτος πρωταγωνιστικός παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει «Δυσκολίες έχουμε σε κάθε ματς. Το πρωτάθλημα μας είναι το πιο δύσκολο και πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά. Εξάλλου η Pre League γυναικών τόσα χρόνια έχει δείξει ότι ανταγωνιστεί αυτό της Α1. Πραγματικά. Φέτος είναι πιο ωραίο. Υπάρχουν 4 με 5 ομάδες που άνετα θα στέκονταν καλά στην Α1», είπε και κλείνοντας αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο, τον Πορφύρα, λέγοντας πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα η οποία αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην Α1 κατηγορία και υποβιβάστηκε στο τελευταίο ματς από τη Νάξο, γεγονός που από μόνο του ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα στα ύψη.