Σάββατο
1
Οκτώβριος
TOP

Άρχισαν τα… όργανα – Ν. Μπελογιάννης: «Ξάγρυπνη η αυτοδιοίκηση»… (video)

Την τελευταία διετία η καθημερινότητα των πολιτών στη χώρα μας, όπως και σε πολλές άλλες, έχει αλλάξει άρδην και ορίζεται από τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού. Στις μεταλλάξεις, τα κρούσματα και τις ανθρώπινες απώλειες είναι στραμμένο καθημερινά το βλέμμα των πολιτών με διακυμάνσεις στο δείκτη του φόβου. Η δύσκολη καθημερινότητα, ο πολύπαθος αγροτικός κλάδος, η επιχειρηματικότητα που βάλλεται, το άδειο πορτοφόλι του Έλληνα συνταξιούχου, το μισογεμάτο καλάθι της νοικοκυράς, τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο, καθημερινά, μεγαλώνουν λόγω και των πρόσφατων ανατιμήσεων στην ενέργεια και το κόστος μεταφορών που κατά συνέπεια δημιούργησε ένα ντόμινο αυξήσεων σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Με αυτά κατά νου και στην πάντοτε παρούσα υγειονομική κρίση και τις αρνητικές επιδράσεις της στην οικονομία -μετά το καταστροφικό 2020 – στάθηκε ο Διευθυντής της τηλεόρασης BEST Νίκος Μπελογιάννης, θίγοντας τη δυσκολία του επιχειρείν στη σύγχρονη Ελλάδα αλλά και το υψηλός κόστος επιβίωσης και διαβίωσης που εκτινάσσει κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό στα ύψη!

Η οικονομία, όπως επισήμανε, στάθηκε όρθια μέχρι σήμερα χάρη στα υποστηρικτικά τονωτικά μέτρα και φυσικά το εμβόλιο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια για επανάπαυση, αντιμετώπιση επιτακτική η ανάγκη ουσιαστικών μέτρων που θα οδηγήσουν στην επόμενη, βιώσιμη, μέρα!

Άρχισαν τα… όργανα στην αυτοδιοίκηση

«Ξάγρυπνη η αυτοδιοίκηση»… Με την ανατολή του 2022 ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις στο φόντο των αλλαγών και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης.

Αφουγκραζόμενος τα όσα ο ίδιος ο λαός νοιώθει, ο Νίκος Μπελογιάννης τόνισε πως «Ο κόσμος έχει αποστασιοποιηθεί από τους επαγγελματίες πολιτικούς» κάνοντας ειδική μνεία στους Θανάση Βασιλόπουλου και Λεωνίδα Φιλιπόπουλο.

Αναφερόμενος στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο παρασκήνιο που ήδη βρίσκεται σε… «αναβρασμό» αλλά και το μεταγραφικό μέτωπο όπως αυτό διαμορφώνεται 20 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Διευθυντής της τηλεόρασης Best στάθηκε στο έργο του Θανάση Βασιλόπουλου ως ένα πρόσωπο μεγάλης αποδοχής και έργων που μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου. Χαρακτηρίζοντάς τον ως αδιαφιλονίκητο φαβορί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές – σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες – στάθηκε ιδιαίτερα στις «παρασκηνιακές» προσεγγίσεις από αρκετά πρόσωπα προς τον νύν δήμαρχο Καλαμάτας επιδιώκοντας κατ’ ουσίαν μια θέση στο πλευρό του την επόμενη μέρα…

Ως ένα πρόσωπο που έχει ήδη φέρει αναστάτωση στον αυτοδιοικητικό στίβο της Πυλίας, ο κ. Μπελογιάννης χαρακτήρισε τον Λεωνίδα Φιλιπόπουλο ως ένα πρόσωπο που ήδη έχει δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις και αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό, καθώς χαίρει εκτίμησης και είναι ένας άνθρωπος με πολλές δυνατότητες να προσφέρει στον τόπο…