Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Αρφαρά: Ανήλικος διαρρήκτης «σήκωσε» χρήματα και χρυσαφικά – Συνελήφθη και ο πατέρας

Στη σύλληψη ενός 15χρονου έφθασαν οι Αρχές για την υπόθεση διάρρηξης σε οικεία στην περιοχή των Αρφαρών απ’ όπου «σήκωσε» χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Τον νεαρό «ποντικό» αναγνώρισε μάρτυρας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας το πρωί της Παρασκευής (22.7.2023), στην Καλαμάτα, όπως και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η διάρρηξη έγινε από τον 15χρονο συλληφθέντα και άγνωστο αριθμό συνεργών το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου, ο οποίος αναγνωρίστηκε από μάρτυρα την ώρα που αποχωρούσε από την οικεία.

Ο νεαρός σύμφωνα με τα στοιχεία παραβίασε την κεντρική είσοδο και εισήλθε στο σπίτι απ’ όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας περίπου 5.500 ευρώ, τα οποία ακόμα δεν έχουν βρεθεί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

«Συνελήφθη, χθες (22.7.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε οικία, όπου αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.»