Πέμπτη
18
Αύγουστος
TOP

Άργης Καλαμάτας: Στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στο 1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών στο Μαρούσι

Η ανδρική ομάδα του Άργη Καλαμάτας, ενόψει της προετοιμασίας για την β΄ Φάση του πρωταθλήματος Β Εθνικής, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, συμμετείχε στο 1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών που διοργάνωσε η ομάδα Μαρούσι Α.Σ. με τη συμμετοχή 8 ομάδων με σύνθημα: “Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης”.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου 24-26 Ιουνίου.

Η ανδρική ομάδα του Άργη Καλαμάτας στους αγώνες του ομίλου είχε απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση του ομίλου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Μαρούσι Α.Σ. 8 – 8

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Τρίτων Αμαρουσίου 4 – 3

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ο. Μίλων 7 – 8

Για τους αγώνες κατάταξης:

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ο. Ναυπλίου 7 – 4

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Τρίτων Αμαρουσίου 5 – 9

Όπου και κατέλαβε την 6η θέση του τουρνουά.

Η ομάδα του Άργη Καλαμάτας έδωσε 5 δυνατούς αγώνες, πριν από την ΄Β φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Β Εθνικής ανδρών το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην πόλη του Ναυπλίου, με τους αθλητές ατομικά να δοκιμάζουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα και ομαδικά να βγαίνουν συμπεράσματα για τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Η ομάδα της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ αγωνίστηκε για διάφορους λόγους (επαγγελματικοί κτλ.) με απουσίες 3 παιχτών από το φετινό ρόστερ της ομάδας. Στην αποστολή της ομάδας συμμετείχαν και αγωνίστηκαν 3 αθλητές από την ακαδημία της ομάδας:

Μπαζάνης Γιάννης 2006

Πετρόπουλος Αντώνης 2009

Χιώτης Δημήτρης 2006

Ευχαριστούμε την ομάδα Μαρούσι Α.Σ. και προσωπικά τον προπονητή Καστανάκη Θοδωρή για την πρόσκληση και εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την διοργάνωση.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ