Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
TOP

Αστέρας Βαλύρας: Περικλής Χαρμπίλας ο 4ος!

Την τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ του ανακοίνωσε ο Αστέρας Βαλύρας. Μετά τους Σπανό, Μαρούση και Κουρούσια στην ομάδα υπέγραψε  και ο Περικλής Χαρμπίλας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ του Αστέρα Βαλύρας ανακοινώνει την συμφωνία με τον  Περικλή Χαρμπίλα. Ο Περικλής είναι 25 χρονών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ομόνοια Καλαμάτας, Ολυμπιακό Ανάληψης, Πανθουριακό, Πάμισο Μεσσήνης ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανευαικός.
Περικλή καλώς ήρθες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας!!!

Επίσης να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό μας, ότι ο Αστέρας δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα για το 2022-23 πληρώνοντας το απαραίτητο ποσό συμμετοχής και προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδας μας έχει εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ με την αθλητική της αναγνώριση, είμαστε μάλιστα στα 20 σωματεία από τα 64 που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους για το Νομό Μεσσηνίας, οπότε και δεν ανησυχούμε για την όποια απόφαση πάρει η πολιτεία για το δικαίωμα συμμετοχής ή όχι σε ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί αντίστοιχα στο μητρώο.