Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
TOP

«Αξιοποίηση δεδομένων για έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια»: 4η παρουσίαση του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, η 4η Παρουσίαση της Εκπαιδευτικής Περιόδου του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, με ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ενεργειακής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Χάρη Δούκα, με θέμα «Αξιοποίηση δεδομένων για έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια».

Στην παρουσίαση συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Αναστάσιος Σκοπετέας, ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Φώτης Ασημακόπουλος, ο κ. Ονούφριος Κωστάκης, Καθηγητής Πληροφορικής και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και έχει διατελέσει κριτής σε Τελικούς Ολυμπιάδων, ώστε να παρέχει πληροφορίες  και συμβουλές στις συμμετέχουσες ομάδες του Φεστιβάλ, σχετικά με την υλοποίηση και ολοκλήρωση της εφαρμογής τους και ο κ. Πετρόπουλος Πάνος, πρόεδρος του συλλόγου Εκπαιδευτικών Ρομποτικής και Νέων Τεχνολογιών Καλαμάτας.

Τέλος το ενδιαφέρον τους για την παρουσίαση εκδήλωσαν με την συμμετοχή τους πλήθος κόσμου, εκπαιδευτικών, μαθητών και ομάδων γενικότερα που συμμετέχουν στις δράσεις του Φεστιβάλ.

Κλείνοντας ανανεώθηκε το ραντεβού όλων για την νέα παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  15-05-2022 και ώρα 17:00.

*** Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κ. Χάρη Δούκα πατώντας ΕΔΩ

1

2

34567811121415