Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Αύριο στη Μεσσήνη Μητσοτάκης και Σαμαράς στο ξεκίνημα του Δ. Πτωχού για τη νέα εποχή στην Πελοπόννησο (video)

Η ώρα του Δημήτρη Πτωχού σήμανε για τη νέα εποχή, και το ξεκίνημα γίνεται με δυναμικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο συμβολισμό. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την στήριξη της ΝΔ, έχοντας μια μεγάλη πολιτική εμπειρία και μια ιδιαίτερα αναγνωρισμένη και άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, δίνει τα πρώτα του διαπιστευτήρια και σε αυτή την πρόκληση, σε μια εκδήλωση, όπου ξεχωρίζει η παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η ΝΔ συντεταγμένα, καθολικά και συγκροτημένα στέλνει από τη Μεσσήνη και το δημαρχείο της πόλης -που αποτελεί το πρώτο ορόσημο σε αυτή τη διαδρομή για την επόμενη μέρα στην Πελοπόννησο- ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μήνυμα ενότητας και αγώνα από όλους με στόχο η πολιτική αυτή μάχη να είναι νικηφόρα. Η εν λόγω απογευματινή εκδήλωση έχει και σημειολογικό χαρακτήρα στην περιοχή όπου ο αείμνηστος δήμαρχος Παύλος Πτωχός άφησε ένα ανεξίτηλο στίγμα.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται με ενδιαφέρον η εκδήλωση και φυσικά και τα όσα αυτή θα σηματοδοτήσει στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να αποτελέσει η περιφέρεια πρότυπο σε ολόκληρη την χώρα. Άλλωστε σε μεγάλο βαθμό ο Δημήτρης Πτωχός έχει καταρτίσει ένα δυναμικό σχέδιο τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά για την Πελοπόννησο, ενώ μέρα με την ημέρα τα πρόσωπα που έρχονται να προστεθούν στην όλη του προσπάθεια καταδεικνύουν και τη δυναμική της υποψηφιότητάς του.