Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Αύριο στην Καλαμάτα το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε. – Πλατφόρμα myData» 

Στην ιστορία πέρασαν τα χάρτινα βιβλία εσόδων – εξόδων και τα τιμολόγια, πλέον όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματίες είναι υποχρεωμένοι να στέλνουν στην πλατφόρμα myDATA τα στοιχεία των εσόδων τους. Τα «ηλεκτρονικά τιμολόγια» και το σύστημα MyDATA αποτελούν μια  τεράστια μεταρρύθμιση στον χώρο της φορολογικής πολιτικής η οποία αποσκοπεί να βάλει τέλος στο φαινόμενο των εικονικών τιμολογίων και της φοροκλοπής ειδικά από τον ΦΠΑ, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για την κατάργηση των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών -προμηθευτών αλλά και για εξπρές επιστροφές φόρου στους δικαιούχους.

Ολα αυτά τα ζητήματα καλούνται να διαχειριστούν και να διεκπαιρεώσουν φοροτεχνικοί και λογιστές και τα οποία θα βρεθούν στο επίκεντρο του επιμορφωτικού σεμιναρίου που διοργανώνει η Ένωση λογιστών φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών Μεσσηνίας την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρες: 15:30–19:30, στην Καλαμάτα στο συνεδριακό χώρο του «Ξενοδοχείο Elite» επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε. – Πλατφόρμα myData».

Εισηγητής του σεμιναρίου με θέμα: «Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε. – Πλατφόρμα myData».  είναι ο φοροτεχνικός και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ.) Γεώργιος Κορομηλάς 

  • Κόστος σεμιναρίου 10€/συμμετοχή λογιστών και των υπαλλήλων λογιστικών γραφείων.
  • Πληροφορίες στο emailelfeemessinias@gmail.com.