Παρασκευή
27
Ιανουάριος
TOP

Χρήστος Μυριούνης: “Παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και υπεύθυνος για αυτό είμαι αποκλειστικά ΕΓΩ”

Κατώτεροι των προσδοκιών και των περιστάσεων παρουσιάστηκαν οι παίκτες της Κυπαρισσίας στο ντέρμπι της Κυριακής για την 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην Καλαμάτα BC, γεγονός που παραδέχεται και ο ίδιος ο προπονητής του Δίωνα κάνοντας μια μέρα τον απολογισμό του – ιντερνετικά – αναλαμβάνοντας, όπως λέει, πλήρως την ευθύνη.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε μια ημέρα μετά το παιχνίδι ο Χρήστος Μυριούνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Σήμερα στο παιχνίδι στην Καλαμάτα παρουσιαστηκαμε πολύ κατώτεροι τών περιστάσεων και υπεύθυνος για αυτό είμαι αποκλειστικά ΕΓΩ και κανείς άλλος.Ισως αγχώσα περισσότερο από ότι έπρεπε όλη την εβδομάδα τα παιδιά με αποτέλεσμα αυτήν την πολύ αγχωτική εικόνα που είχαμε στο παρκέ.

Δεν έχω κρυφτεί ποτέ όσα χρόνια ασχολούμαι με την προπονητική σε όποια ομάδα και να ήμουν και αυτό θα κάνω και τώρα αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την ήττα σήμερα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας και στον κοουτς Παύλο Νώντα για την εξαιρετική τους εμφάνιση σήμερα και την νίκη!
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας ακολούθησε και σήμερα στη Καλαμάτα και να τους ζητήσω όμως και ένα μεγάλο συγγνώμη για την κακή εικόνα που είχαμε αν κ παλέψαμε ως το τέλος για να τους δείξουμε ότι δεν τα παρατήσαμε,αλλά να είναι σίγουροι πως θα πάρουν πολλές χαρές μέσα στη σεζόν από την ομάδα μας και αυτό είναι υπόσχεση!!!
Τέλος επειδή κάποια κομπλεξικα παπαγαλάκια εδώ γύρω του νόμου Μεσσηνίας που περιμένουν στην γωνία εμένα κυρίως και μετά τον Δίωνα για να πουν λόγια και μάλιστα κάποιοι είπαν ήδη, θα θέλω να τους ενημερώσω πως σας γράφω ΌΛΟΥΣ ξέρετε που… Δεν σας βλέπω κάν…
Συνεχίζουμε ενωμένοι… Δίων Κυπαρισσίας