Τετάρτη
28
Σεπτέμβριος
TOP

Χρυσοί… Πετρακόπουλος και Βεργετόπουλος του Ευκλή Cycling Team στο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Nέες επιτυχίες για τους αθλητές του Ευκλή Καλαμάτας. Πετρακόπουλος και Βεργετόπουλος κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Δυτ. Ελλάδας και Πελοποννήσου που έγινε την περασμένη Κυριακή στο βουνό του Κατακόλου με διοργανωτές τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου, την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.
Ο αγώνας διεξήχθη μετά από δύο αναβολές λόγω covid-19 από το 2020, σε τρία καταπληκτικά μονοπάτια που είχαν δημιουργηθεί από τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου και την σχετική υποστήριξη του Δασαρχείου Πύργου.
Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:
“Ο Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” εκφράζει τα συγχαρητήριά του τόσο στους διοργανωτές καθώς και στους πέντε αθλητές που μας εκπροσώπησαν επάξια στην κατηγορία Μάστερ αποκομίζοντας συνολικά πέντε θέσεις στο βάθρο των νικητών !
Πιο συγκεκριμένα: ο Πετρακόπουλος Ιωάννης κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερ Α΄ ακολουθούμενος από τον συναθλητή του Τσούτο Θεόδωρο ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση.
Στην αμέσως επόμενη ηλικιακή κατηγορία Μάστερ Β΄ ο αθλητής μας Πολυπαθέλλης Γεώργιος κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα καταφέρνοντας την 2η θέση παρόλο, που ήταν σε ανάρρωση από κάταγμα κλείδας.
Τέλος στην κατηγορία Μάστερ Γ΄ ο πολύπειρος πλέον Βεργετόπουλος Πάνος ξεχώρισε ήδη από την αρχή της κούρσας δίχως, να αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους, πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη, κατακτώντας την 1η θέση, με τον Αντρέα Γκότση να τερματίζει 3ος κλείνοντας το βάθρο των νικητών στην εν λόγω κατηγορία.
Επόμενος αγωνιστικός στόχος είναι ο ”Ποδηλατικός Γύρος Νεμέας”, που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου.